• Panadero Díaz-Concha
  • Juanqui
  • Dian Luka
  • Retamar

Industrias Santa Coloma va mostrar dues cares molt diferents a Zaragoza i va perdre un partit que tenia ben encarrilat a la primera part (0-2). El nostre equip es va veure desbordat en una segona meitat irreconeixible, molt lluny del que havia ofert abans d’arribar al descans i també de les seves últimes actuacions a la Lliga. La derrota (5-2) ens obliga a guanyar en l’última jornada i esperar altres resultats per poder jugar el play-off pel títol.

Drahovský va tornar a marcar però va ser insuficient

Tres minuts dolents en el començament de la segona part (del 23 al 26) i una jugada clau en el tram final amb una gran oportunitat per a Drahovský, de les que no sol fallar, i que podia haver col·locat a Industrias Santa Coloma de nou per davant al marcador. Segons després Javi Alonso va fer el tercer per al seu equip i el partit va acabar de mala manera per als nostres interessos. No és fàcil d’explicar aquesta derrota i més veient el joc que va desplegar el conjunt de Javi Rodríguez en  els primers 20 minuts.

En l’arrencada del partit es va albirar ràpidament que Industrias Santa Coloma no va voler especular. L’equip va estar molt bé en la pressió alta,  va generar diverses ocasions davant el marc defensat per Iván Bernad i va aconseguir culminar uns primers cinc minuts per a emmarcar amb un gol d’estratègia. Álvarez va caçar en el centre de l’àrea un córner i va posar el 0-1. Merescut premi al que s’havia vist fins a aquell moment sobre la pista del Segle XXI.

Aquest començament espectacular dels homes de Javi Rodríguez va obligar a un temps mort local. David Marín va fer reaccionar als seus jugadors i Borja es va haver d’ocupar a fons per a evitar l’empat en diverses oportunitats. Aquests minuts d’insistència de Futbol Emotion Zaragoza no van tenir continuïtat perquè una nova embrinzida colomeca a l’equador d’aquest període va tornar a inclinar la pista cap a la porteria local. Cardona per dues vegades i Álvarez van avisar. Amb la possessió de la pilota i el partit sota control, un error de Retamar va permetre que Drahovský en una acció d’oportunisme ampliés l’avantatge visitant. Amb el 0-2 Industrias Santa Coloma no va patir en excés en la recta final d’aquesta primera meitat gràcies al seu dinamisme i el seu excel·lent joc entre línies.

No obstant això en la segona meitat tot va canviar radicalment. Com era d’esperar Futbol Emotion Zaragoza va fer un pas endavant però de manera incomprensible el nostre equip es va veure superat amb massa facilitat. El 1-2 de Dian Luka i l’empat de Juanqui en tot just 3 minuts van fer molt de mal. Va costar fabricar oportunitats de gol i fins i tot arribar a l’àrea local. El partit es va fer incòmode però Industrias va encaixar el cop i a poc a poc va tractar de recuperar el pols. Amb tot obert va disposar d’opcions, la més clara la de Drahovský que va poder canviar el curs de l’encontre, just abans que per primera vegada els aragonesos cobressin avantatge. Era el minut 35. I a partir d’aquí, un error i l’atac de cinc, van deixar la porteria desprotegida perquè Eloy Rojas amb un doblet tanqués el partit i desbanqués a Industrias Santa Coloma de la zona de play-off.