• Munez Carpintero
Van amonestar
  • Fernando

Crònica

Catgas Energia va segellar amb una victòria el seu retorn a la Lliga amb una actuació excel·lent de Corvo, autor de 4 dels 5 gols colomencs. El manresà que va tenir el seu millor dia en atac de la temporada va ser clau per sumar tres punts que reafirmen al nostre equip a la zona de play-off aprofitant els resultats de la jornada dels seus rivals directes.  Malgrat un mal inici, els canaris es van col·locar amb 1-0 als 3 minuts de partit,  el control del joc, les ocasions i l’encert de Corvo van permetre revertir la situació i finalitzar el primer temps amb un mínim avantatge al marcador (1-2).

Amb vent a favor Catgas Energia en la segona part va poder ampliar la diferència encara que Gran Canària va sortir més endollat en el començament d’aquest període gaudint d’un parell d’oportunitats per empatar. De nou va aparèixer Corvo amb un parell d’intervencions per deixar un clar 1-4 que va obligar a Suso Méndez a arriscar amb atac de cinc amb molts minuts per davant per a la conclusió. L’aposta va sortir bé i els locals van anotar però Pablo va tallar d’arrel qualsevol reacció interceptant una passada i marcant a porteria buida. El 2-5 es va convertir en un obstacle insalvable. Amb el triomf garantit l’últim gol canari a uns segons per al final va ser una simple anècdota.