• Javivi
  • Pedro
  • Lemine
  • Javi Rodríguez (entr)

Industrias Santa Coloma va aconseguir la seva primera victòria a ‘casa’ i va posar fi a una ratxa de 9 partits consecutius de Lliga sense guanyar com a local. El primer triomf a La Colina va ser molt treballat, en un partit sense la brillantor d’altres jornades però en el qual el nostre equip va cometre poques errades i va tenir major encert en atac. Sepe, Bermusell i David Álvarez van ser els golejadors.

Sepe va obrir el marcador contra el seu ex-equip com va passar al Ciudad de Tudela

Va començar la segona volta com ho va fer la competició allà pel mes d’octubre. Sumant tres punts davant Aspil Jumpers Ribera Navarra (3-1) en un duel molt igualat. No va ser el millor partit del nostre equip i després de completar la primera part de la Lliga sense guanyar a ‘casa’, Indutrias molt conscient del que hi havia en joc, es va aplicar en defensa, va tirar de paciència en atac i sobretot no va defallir al llarg dels 40 minuts. El resultat va premiar l’esforç col·lectiu i de pas suposa un baló d’oxigen en una competició tan renyida en la qual cada punt té un gran valor.

Al conjunt de Javi Rodríguez li va costar arrencar i no es va sentir còmode davant un rival que en moltes fases va utilitzar superioritats en atac amb la incorporació del seu porter Gus. L’habitual pressió local va quedar neutralitzada i es va jugar en els primers minuts al que va pretendre el conjunt tudelà. Mario va intervenir en diverses ocasions a xuts de Sena, Lemine i Pablo Ibarra. Les poques opcions de gol que va tenir el nostre equip van ser sense punteria fins que va aparèixer Sepe en una combinació amb Drahovský per a anotar el 1-0 (min.16). L’eslovac va poder fer el segon abans d’arribar al descans en un mà a mà amb Gus.

A la segona part el partit va virar i els colomencs van prendre la iniciativa. Sepe i Drahovský van tenir en les seves botes el segon. Els navarresos no van crear problemes a Mario excepte una rematada de Dani Martín que el nostre porter va resoldre amb encert. Va obrir bretxa al marcador Bermusell, amb el seu primer gol en Lliga, després d’aprofitar una assistència de Drahovský fabricada en una acció individual. El 2-0 va obligar Pato a canviar el rumb del partit posant en joc l’atac de cinc amb David de porter a 10 minuts per al final. No obstant això va ser Industrias qui va aprofitar primer aquesta circumstància amb una recuperació en primera línia de David Álvarez que va marcar, amb suspens inclòs, des de parcel·la pròpia. El 3-0 no va ser definitiu perquè Ribera Navarra va insistir a atacar amb superioritat numèrica. Mario va estar decisiu amb dues grans aturades per a mantenir a ratlla al rival que va trobar en un gol en pròpia porteria de Corso, una mica d’esperança. Els locals van poder sentenciar en l’últim minut amb una doble ocasió de Drahovský (al pal) i David Álvarez que va evitar Gus quan semblava batut.