• Juan Cerdá
  • Martínez García
  • Javi Rodríguez (entrenador)
  • Pato (entrenador)

Al crit de ‘Això és Santa Coloma!!’ des de la graderia, Industrias va edificar una d’aquelles  victòries que marquen la temporada. Un triomf coral en el qual es va sobreposar a un pèssim inici d’encontre i en el qual com a equip va augmentar la seva autoestima. Els colomencs caminen esperançats cap al play-off després de recuperar la vuitena plaça de la classificació en detriment del seu dur rival d’avui.

Verdejo celebra la consecució del momentani 4-2

El tram inicial de partit va ser dels tudelans. L’equip de Pato es va fer amb la pilota, va imposar el ritme que més li va convenir en tot moment i va disposar de diverses ocasions per a avançar-se al marcador. Joao Miguel culminant una jugada col·lectiva i sobretot Terry es van estavellar, una vegada i una altra, en Borja que va mantenir a Industrias en el partit. Els desajustaments que el porter Adrián Pereira va causar amb les seves incorporacions a l’atac van obligar a Javi Rodríguez a prendre cartes en l’assumpte. Després d’aquest temps mort els colomenxa van passar de contenir al rival a donar senyals de vida en el pla ofensiu. David Álvarez va estar especialment actiu. Una acció mal defensada pels visitants va acabar en el primer gol del partit, obra de Cardona. El 1-0 va desorganitzar a Ribera Navarra i David Peña va estar a punt d’ampliar l’avantatge. Segons després en un servei de cantonada va arribar el 2-0 que va signar Corso amb un xut creuat a l’escaire. Li va tocar el torn a Pato i va aturar el partit. Va reaccionar el conjunt de Tudela i un gol de Terry en una jugada molt afortunada amb diversos rebots va acabar en el 2-1. L’empat obra d’Anás en aprofitar un rebuig de Borja va col·locar el partit una altra vegada en el punt d’origen: empat. Cardona i Bermusell van poder desnivellar la balança però va ser finalment aquest últim, en una altra jugada de pissarra executada des del córner, qui va posar de nou per davant al seu equip just abans d’arribar al descans (3-2).

La bona arrencada dels locals en el segon període va permetre ampliar la diferència al marcador. De nou va néixer en un córner com el 2-0 i el 3-2. No obstant això la ràpida reacció visitant amb la signatura de Joao Miguel va tornar a ajustar el resultat: 4-3. Sense treure el millor del seu repertori i sense arribar a governar el partit, el conjunt de Javi Rodríguez va buscar el cinquè gol i Drahovský va ser qui més va insistir. No obstant això, com ja va passar en la primera part, les incorporacions en atac d’Adri Pereira li van donar vida a Aspil Jumpers Ribera Navarra. Aquesta superioritat va permetre a Joao Miguel igualar l’encontre (4-4), lliure de marca, en el segon pal. La resposta d’Industrias va ser immediata i Drahovský va tornar a posar en avantatge als locals. Aquest gol va donar pas a diverses oportunitats amb Verdejo i David Álvarez com a protagonistes. Adrián Pereira es va mostrar infranquejable i quan no va ser així, el pal va jugar a favor dels interessos visitants com va passar amb una rematada d’Uri Santos després d’una assistència de cap de Sepe. Va tornar Pato a recórrer al temps mort per a recompondre als seus i en la recta final va utilitzar l’atac de cinc amb David com a porter. A Industrias se li va complicar el desenllaç del partit amb la cinquena falta  d’equip però va resistir i fins i tot va acabar anotant un nou gol, a manca de quatre segons, que li va permetre guanyar el ‘average’ als tudelans.