• Adolfo
  • Ferrao
  • Coelho
  • Aicardo

No va poder tenir millor estrena oficial el Pavelló Nou. El derbi català de Primera Divisió va ser per a Industrias Santa Coloma que va sumar la seva tercera victòria contra el Barça aquesta temporada i que sembla tenir-li presa la mida al conjunt d’Andreu Plaza (3-2). Els gols de Drahovský en la primera part i David Álvarez i Cardona en la segona meitat, van servir per a remuntar els dos avantatges que els visitants van adquirir en el primer acte. Amb aquests  tres punts els de Javi Rodríguez augmenten la seva bona ratxa com a local: ja són quatre victòries i un empat en els últims cinc partits.

Tercera victòria d’Industrias Santa Coloma davant el Barça aquesta temporada

Arribava el Barça a Santa Coloma sense conèixer la derrota en Lliga des que Industrias va visitar el Palau Blaugrana. Una volta completa. I de nou va haver de ser el nostre equip qui posés fi a una trajectòria en la qual els barcelonistes no conjugaven el verb perdre.

En un dia assenyalat en la història del club colomenc, era el primer partit oficial que acollia el Pavelló Nou després de dos anys de remodelació, i amb 250 privilegiats a les graderies, el partit no va començar bé per a Industrias. La primera arribada visitant va acabar amb la pilota a la porteria de Mario. Control de Ferrao i mitja volta per a sorprendre amb la seva rematada al meta madrileny. Era el minut 2. Industrias no va trigar molt a donar senyals de vida en atac: Sepe en una falta picada per Drahovský i el propi eslovac de volea van poder empatar. Amb l’entrada de nous actors a pista i l’acumulació de faltes per part local, quatre en el minut 7, el Barça va fer de cada acció atacant una clara oportunitat de gol. Mario amb tres parades va mantenir al seu equip en el partit. I Drahovský va fer la resta. El golejador no va desaprofitar un mà a mà amb Feixas i en el segon intent el va batre per baix per a equilibrar el resultat: 1-1 quan s’arribava a l’equador de la primera part. Instants després Draho va estar a punt de fer el segon però aquesta vegada no va poder superar al porter blaugrana. La cinquena falta d’equip dels locals, a 8’26” per a arribar al descans, els va frenar en sec. I van aparèixer les individualitats del Barça: Daniel i Adolfo es van topar amb Mario que va caure lesionat i va ser substituït per Borja. En la recta final d’aquesta primera part Coelho va posar a prova a Borja en dues ocasions. La primera la va enviar a córner i en la segona després de tocar en el travesser res va poder fer per a evitar que entrés en la porteria d’Industrias, 1-2 (min.20) i jugadors a vestuaris.

En la segona part poc joc fluid, moltes interrupcions i massa protestes. Industrias Santa Coloma no va estar còmode en els primers minuts i el partit va decaure. Borja va ser protagonista i es va convertir en un malson per als jugadors del Barça, especialment Aicardo que ho va intentar amb el tir exterior. Una acció d’estratègia amb un servei de cantonada va retornar a l’equip de Javi Rodríguez al partit. David Álvarez el més llest de la classe va empènyer en el segon pal una pilota d’Uri Santos i aquest 2-2 va fer que el duel recobrés ritme i intensitat. Amb tot per decidir Industrias va estar millor en els detalls. Borja va parar tot el que el Barça va generar en atac i els colomencs van encertar quan van respondre al joc de cinc plantejat inicialment per Andreu Plaza. Amb Daniel de porter no va trobar la manera de superar la defensa local. En canvi un oportú temps mort colomenc i la posada en escena de Corso com a porter per a atacar de cinc, va acabar amb el 3-2 obra de Cardona en la primera acció ofensiva amb superioritat numèrica. Els barcelonistes ho van continuar intentant però sense encert i malgrat que es va protestar una possible mà de Khalid a l’àrea, la victòria es va acabar quedant a casa.