LlocPoliesportiu Camp del Ferro
  • Bernabéu Haro
  • Rabadán Sainz
  • Alvarito

Es va repetir la història i va tornar a ser igual o més dolorosa. Una altra vegada es va escapar una victòria en els últims segons de partit i de nou l’atac de cinc va resultar decisiu. La tristesa i la ràbia dibuixada en les cares dels nostres jugadors després del xiulet final, van resumir l’enorme frustració que aquest grup va sentir després d’encaixar un altre cop molt dur. Malgrat tot, toca aixecar-se.

El primer gol de Khalid en aquesta Lliga no va servir per donar-li una desitjada victòria al nostre equip

Industrias Santa Coloma segueix sense guanyar i ja són 7 les jornades que acumula sense aconseguir aquest objectiu. Es pot dir que en tots aquests partits va merèixer molt més del que va acabar obtenint. La forma en què aquests mals resultats van arribar deixa a l’equip molt tocat des del punt de vista anímic. Hi ha feina per fer i no hi ha temps que perdre perquè un nou partit de Lliga apunta molt a la vora.

Amb Bruno Petry lesionat en un adductor i minvat Drahovský, Javi Rodríguez va plantejar el duel contra BeSoccer UMA Antequera sense una referència atacant que els colomencs van acabar trobant a faltar. Li va faltar instint rematador i no va tenir la finalització d’altres ocasions, en conseqüència es va ressentir la seva producció ofensiva.

Va començar bé amb un gol de David Álvarez que va recollir una pilota dins de l’àrea i amb un toc subtil va superar la mitja sortida de Conejo. Era la segona aproximació a porteria. Minut 3 i 1-0. Però li va faltar continuïtat i sobretot molta contundència en els metres finals. L’efervescència inicial es va anar diluint amb el pas dels minuts i el partit es va igualar. Els andalusos ho van intentar de dues maneres: l’estratègia o bé la transició ràpida. Una pèrdua de pilota va possibilitar una conducció de Miguel que d’un tir fort i després de tocar en Corso va sorprendre a Borja. Contraatac en el minut 10 i 1-1.

Javi Rodríguez va mirar a la banqueta i va posar en joc al seu golejador, Drahovský. L’eslovac que no està al cent per cent ho va intentar i va estavellar un tir al pal abans que Khalid a la mitja volta i des de la mitja distància trobés el forat per a batre de nou a Conejo. Minut 15 i 2-1. Sense fer un partit brillant i gràcies a un parell d’intervencions molt meritòries de Borja, Industrias Santa Coloma es va marxar al descans amb avantatge.

A la segona part es va fer més evident la falta de profunditat. El nostre equip va tenir molt la pilota però no va fer mal en atac. El tercer gol no va arribar malgrat que Drahovský i David Álvarez ho van intentar amb dues rematades creuades. Els minuts van anar caient i l’estret marge del marcador va convidar a un desenllaç final de sobres conegut. ‘Moli’ a manca de 3’52” va ordenar l’atac de cinc amb Álex Fuentes de porter. El nostre equip va mantenir la concentració i va defensar sense donar opcions de rematada al seu rival però no es va poder contrarestar amb possessions llargues perquè la pilota va semblar cremar als peus. A falta de 10 segons un xut de Raúl Canto va acabar a la porteria de Borja establint un empat amb regust a derrota. Minut 40 i 2-2.