• Prieto
  • Cristian Ramos
  • Perín (2) R-29'
  • Caio (2) R-35'

Industrias Santa Coloma es va imposar a Córdoba Patrimonio (5-3) en un partit molt descontrolat que va haver de remuntar davant un rival que no es va rendir mai. El duel va tenir de tot, vuit gols, dos penals, tres expulsats i va acabar decidint-se per la contundència exhibida a les àrees per part dels colomencs: actuació formidable de Borja i més encert atacant.

Un altre victòria a casa per continuar creient al play-off

Tres de tres al Pavelló Nou. Li va força bé a Industrias Santa Coloma jugar a casa. Des del seu retorn ha guanyat els tres partits que ha disputat amb la peculiaritat que en tots ha començat perdent. Córdoba Patrimonio es va avançar al marcador gràcies a un penal que va transformar Saura i que va trobar la justa rèplica un parell de minuts després. Una mà a l’interior de l’àrea va permetre a Drahovský anotar el seu gol número 25 en Lliga, el vuitè en els últims 5 partits. El ‘pichichi’ de Primera Divisió, molt vigilat, no va tenir el protagonisme d’altres ocasions i van ser altres actors els que van entrar en escena per a fer possible el canvi en el curs de l’encontre. Va aparèixer Khalid per a signar la remuntada amb una rematada seca i a la mitja volta que després de tocar en un contrari va acabar despistant a Prieto. El 2-1 va provocar la decisió arriscada de Josan González d’atacar de cinc amb el japonès Shimizu de porter. El tècnic visitant va aconseguir un doble objectiu: protegir el seu equip de la sisena falta i empatar el partit en la primera acció de superioritat numèrica. Ho va fer Jesulito. A més va aconseguir controlar el partit a través de la possessió. Javi Rodríguez va replicar utilitzant el joc de cinc per a posar setge a la porteria rival en els últims minuts del primer temps. Al descans es va arribar amb el 2-2.

La segona part no va ser tan intensa. Tots dos equips van semblar prendre’s un respir i les imprecisions van ser una constant fins que van tornar a desfermar-se les hostilitats. Primer amb el gol d’Uri Santos que va caçar en l’àrea un rebuig en curt de Prieto per a enviar la pilota a l’escaire. No obstant això els andalusos van reaccionar bé i Zequi va signar l’empat després d’una gran aturada de Borja. Igualat el resultat i amb el partit molt obert, l’expulsió per doble groga de Perín li va venir molt bé a Industrias que va tornar a perforar la porteria visitant amb un golàs de Cardona que ja és el segon màxim realitzador del nostre equip amb 12 dianes. Amb el 4-3 li va tocar el torn a Borja que va quallar possiblement la seva millor actuació de la temporada. Un repertori de parades, per a desesperació del rival, va mantenir dret als colomencs. I a vegades aquest tipus d’enfrontaments solen decidir-se en els detalls. Una falta de Prieto sobre Verdejo acompanyada de targeta va acabar per convertir-se en el 5-3 obra del propi Verdejo amb un xut potent, ras i col·locat a la base del pal, que va batre al meta del conjunt andalús. Amb els dos equips amb cinc faltes, va tornar a l’atac de cinc l’equip de Josan González. L’expulsió de Drahovský per entrar en pista abans d’hora en un canvi, va deixar als locals sense la seva millor referència atacant però no amb un home menys en pista. Va tocar nedar i guardar la roba. Industrias es va ocupar de defensar a fons mentre Caio veia la segona groga i també era expulsat. Aquesta vegada no es va aprofitar la superioritat numèrica per a sentenciar el partit i es va acabar mantenint l’avantatge obtingut per a segellar un triomf que permet al nostre equip continuar creient en el play-off pel títol.