• Navarro Rodríguez-Villanueva
  • Sarabia Eguiluz
  • Alberto
  • Javi Rodríguez (entr)

Industrias Santa Coloma va tornar a quedar-se a les portes del play-off pel títol. El nostre equip va estar 33 minuts classificat entre els 8 millors, però un gol de Fernando amb atac de cinc li va donar a ElPozo un empat que li va permetre fer-se amb la vuitena plaça. Els colomencs no van poder aguantar l’avantatge que l’encert de Drahovský i David Álvarez els havia donat en un duel marcat per la incertesa.

Partit ple d’incertesa amb empat final

Tristesa i desil·lusió per a Industrias Santa Coloma i per a la nostra afició que no va fallar a la cita al Pavelló Nou en la jornada que va posar el punt final a la temporada. El conjunt de Javi Rodríguez va rebre dos avisos dels murcians en el primer minut de joc, però ni la falta llançada per Felipe Valerio ni la volea d’Alberto a la sortida d’un córner, que Mati Rosa no va arribar a rematar en el segon pal, van tenir l’efecte intimidatori que ElPozo va buscar des del xiulet inicial. No va voler especular. Els de Diego Giustozzi van buscar la victòria per a defensar la seva sisena plaça i els colomencs van tenir la virtut de respondre amb un gol en el seu primer xut a porteria.

Drahovský en una rematada que va tocar en un jugador rival, despistant a Juanjo, va posar el 1-0. L’eslovac va poder fer el segon amb un xut des de la seva pròpia pista, el meta d’ElPozo va retrocedir, i el golejador d’Industrias a punt va estar d’embocar.

Sense Sepe, baixa per lesió, els murcians es van fer amb la pilota i els nostres es van defensar amb molt d’ordre. Va ser possiblement el millor partit des de la defensa d’Industrias en el present curs. I on no va arribar la defensa, ho va fer Borja, granític, insuperable per als jugadors d’ElPozo.

El joc directe d’Industrias va servir per evitar la pressió alta i a través d’aquesta via, amb Drahovský com a referent és com els locals van intentar fer més gran la ferida. Rufino en una estratègia va poder fer el 2-0. En canvi, ElPozo, sense massa solucions ofensives, va tractar de fer mal amb el xut exterior sense premi.

En la segona meitat els colomencs van millorar i producte de la seva insistència van aconseguir el 2-0, obra de David Álvarez, que va connectar un xut des de la frontal de l’àrea que es va enverinar fins a trobar la xarxa de la porteria de Juanjo. Era el minut 27. Industrias va ampliar la diferència al mateix temps que ElPozo va redoblar la seva aposta en atac. Borja va aparèixer en diverses oportunitats per a negar el gol als de Diego Giustozzi, però una combinació entre Rafa Santos i Marcel va acabar en el 2-1. Des de la banqueta visitant es va ordenar l’atac de cinc i després de diversos intents va arribar l’empat gràcies a Fernando. En tot just dos minuts, Industrias va passar de la setena plaça a quedar fora del play-off.

Amb el temps en contra i un marcador sens dubte desfavorable als interessos locals el tram final del partit es va viure amb intensitat i dubtes. La falta de subministrament elèctric al Pavelló Nou va provocar una aturada de cinc minuts i després va deixar sense cronòmetre als jugadors de Javi Rodríguez que va buscar a través del joc de cinc, el gol que els donés la victòria i el play-off. No va poder ser. No va arribar aquest tercer gol i el cinquè empat en les últimes 6 jornades va condemnar a Indústries a quedar-se a un punt del seu objectiu.