LlocPoliesportiu Camp del Ferro
  • Juan Cerdá
  • Martínez García
  • Javi Rodríguez (ent)

Un gol de Marcel a manca de 24 segons per a la conclusió va decidir el duel Industrias Santa Coloma – ElPozo Murcia Costa Cálida. De nou a casa i de nou en el tram final va caure el conjunt de Javi Rodríguez com li havia passat set dies abans contra el Llevant. Es van fallar dos penals un per cada equip i en cada període. L’atac de cinc va acabar sent determinant.

David Álvarez va marcar l’empat en una gran acció d’estratègia

La Lliga està igualada i en el context en el qual s’està desenvolupant, en plena pandèmia, sembla que fins i tot més i les distàncies entre els grans clubs i els petits es redueixen. N’hi ha prou amb donar un cop d’ull al succeït en aquesta 4a jornada de competició amb les derrotes de Barça a Còrdova o la de Movistar Inter a casa davant l’UMA Antequera. Els partits es resolen per estret marge i els detalls compten i molt.

ElPozo no va fallar encara que va haver de patir bastant per a emportar-se els 3 punts del Camp del Ferro. Es va avançar al marcador gràcies a l’oportunisme de Matteus que va recollir, lliure de marca en el segon pal, un rebuig en curt de Mario. I encara que va tenir més possessió de pilota i també més ocasions de marcar no va poder doblegar a un Industrias Santa Coloma que va treballar incansablement i va disposar de les seves opcions per guanyar.

Els colomencs van tenir la virtut de no caure en la precipitació després d’encaixar el 0-1 i van anar de menys a més en un partit molt brau. Va treure petroli d’una falta en la frontal de l’àrea per a convertir en gol una acció dibuixada a la pissarra, treballada en als entrenaments i materialitzada en el minut 6 per a fer el 1-1. Un alleujament després d’un mal començament.

A la segona part ElPozo amb pilota però sense la mateixa intensitat va controlar i va tenir oportunitats clares que no va finalitzar bé. Un mal punt de mira i la gran actuació de Mario ho van evitar. Industrias va atacar menys però sempre amb perill i va tenir la possibilitat d’avançar-se al marcador amb un penal per mans d’Alberto, molt clares i que ningú va protestar. Com va succeir a la primera part, Juanjo no es va vèncer i va refusar el potent xut de Bruno Petry. Quedaven una mica més de 3 minuts i la jugada va poder ser clau.

Amb cinc faltes d’equip i amb un Industrias molt encertat en defensa, Diego Giustozzi va apostar per l’atac de cinc amb poc més de 2 minuts per al final. I li va sortir bé. A manca de 24” Marcel a porta buida en el segon pal va aprofitar una magnífica assistència de Rafa Santos i va tancar el partit sense temps per a molt més. Un últim intent amb Corso de porter-jugador que no va fructificar.