• Well
  • Álex
  • Espíndola
  • Andresito

Industrias Santa Coloma va aconseguir la seva primera victòria de la temporada a casa (3-2) i ho va fer remuntant a ElPozo Murcia amb un doblet de Bruno Petry i una actuació molt completa de Feixas a la porteria. En un partit molt igualat, el nostre equip va tenir capacitat de reacció, va aguantar les envestides visitants en el segon temps i va tenir la dosi que es necessita per guanyar aquest tipus de duels.

Verdejo va ser un dels que més ho va intentar de cara a porteria

Triomf de prestigi amb suspens final però que de cap manera pot ni ha d’entelar el magnífic partit d’Industrias Santa Coloma davant un dels grans de la Lliga, ElPozo Murcia. Un gol concedit fora de temps va poder privar al nostre equip d’una victòria per la qual va treballar incansablement fins a l’últim sospir. Paradynski havia anotat amb el cap una pilota rebutjada brillantment per Feixas en un 10 metres llançat per Andresito, quan el crono assenyalava 1″ per a la finalització. La primera decisió va ser corregida posteriorment després de consultar la taula de cronometradors. El 3-2 final permet als colomencs sumar tres punts molt importants.

El partit va començar amb els d’Óscar Redondo manant sobre el parquet del Pavelló Olímpic de Badalona. A Industrias no li va cremar la pilota als peus malgrat la pressió en tota la pista dels murcians. En aquests primers minuts Verdejo i dues vegades Bruno Petry ho van intentar sense encert. I com ve passant en els últims partits, la primera oportunitat visitant va acabar en gol. En una acció d’estratègia des de la banda, Álex va anotar per a ElPozo als cinc minuts (0-1). Un gol que va fer mal i va deixar tocat als nostres. La situació s’agreujaria amb el 0-2 obra d’una acció col·lectiva que va culminar Andresito. Però a diferència del primer gol, en aquesta ocasió els colomenscs van reaccionar amb contundència. Bruno Petry primer i Well després van col·locar un empat en tot just un minut que molt pocs van poder presagiar. El primer temps va acabar amb tots dos equips gaudint d’oportunitats que no van saber materialitzar.

El segon acte va començar sota la mateixa dinàmica. A cada ocasió d’Industrias Santa Coloma responia ElPozo Murcia. Verdejo va ser dels més actius en atac, sobretot des de la mitja distància, Sepe va tenir en les seves botes el tercer i Paradynski es va topar amb Feixas. A diferència de la primera part, en aquest període ElPozo va governar el partit amb el nostre equip més reactiu a la recerca de sorprendre la contra. El 2-2 es va mantenir fins als últims minuts, entre altres coses perquè Feixas ho va aturar tot. L’actuació del meta va recordar a la seva exhibició en la final de la Copa Catalunya contra el Barça. A falta de 3 minuts Diego Giustozzi va optar pel joc de cinc amb Andresito fent les funcions de porter. Industrias es va aplicar en defensa i la resta va còrrer a càrrec de Feixas. En l’últim minut en un llançament de falta va aparèixer Bruno Petry per a aconseguir el 3-2 i obligar a un últim esforç a ElPozo que va tenir temps de provocar una falta que va suposar un 10 metres. Andresito no va poder batre a Feixas i malgrat la polèmica final, la victòria es va quedar a Badalona.