• Peña
  • Niel·lo
  • Rubi
  • Gustavo

Industrias Santa Coloma es va imposar a Family Cash Alzira (3-2) en un altre partit amb final d’infart al Pavelló Nou. Dos gols de Marc Tolrà, un d’ells falta de 15 segons per al final, i un altre de Khalid van permetre als colomencs sumar tres punts molt importants per a mantenir la il·lusió del playoff.

| Asier Corral |

L’alegria es va desbordar al nostre equip amb el gol de Tolrà que significà el 3-2

La primera part va ser bastant igualada. Després d’un començament de tanteig, les primeres ocasions no van arribar fins al minut dos. Van ser per a l’Alzira, que va provar sort amb xuts llunyans de Naranjo i Carlos Gómez. Tots dos van ser refusats per Borja. Va respondre Industrias de la millor manera, amb dos gols en els seus primers dos tirs a porteria. L’1-0 va arribar al minut 5 després d’un gran xut des de mitja distància de Marc Tolrà que va entrar per l’esquadra esquerra de Fede. Dos minuts més tard, Khalid va aprofitar una recuperació del propi Tolrà per a definir d’allò més bé amb una suau picada davant Fede i augmentar la distància al marcador. Abans però, Peña la va tenir amb un llançament de falta que va marxar fora. En l’equador del primer acte, l’Alzira va retallar distàncies a pilota aturada. Un tir de Castejón en un servei de banda va acabar en el fons de la xarxa després d’un desviament de la defensa colomenca. Després del gol, els visitants van tenir els seus millors minuts. Carlos Gómez va tornar a intentar-ho amb un xut llunyà, i posteriorment, Naranjo va estavellar la pilota al pal. A falta de 7 minuts, l’Alzira va entrar en bonus i un minut més tard, Verdejo va perdonar el 3-1 des dels 10 metres. Als 15 minuts, va ser Peña qui va perdonar per partida doble. L’ala de Mataró va protagonitzar dues grans jugades individuals que van ser desbaratades per Fede. Quan restaven poc més de 3 minuts per al descans, els de Braulio Corral van igualar el xoc per mitjà de Carlos Gómez, que, aquesta vegada sí, va superar a Borja amb un xut llunyà. Amb 2-2 es va arribar al descans, però abans Industrias va disposar de fins a tres oportunitats per a avançar-se de nou. Una incorporació de Borja, una jugada individual de Verdejo i una gran combinació entre Khalid i Povill van ser les ocasions colomenques, però totes van acabar en servei de cantonada.

Després del pas per vestuaris, els de Xavi Closas es van fer amb el domini del partit i la segona part va ser un monòleg local. Només començar, a punt van estar de marcar Verdejo i Khalid, tots dos a la sortida d’un córner. El domini dels nostres es va veure trencat per algun contraatac del conjunt valencià. Borja va treure amb el peu una rematada de Rubi i en la següent jugada, Joaki va perdonar el 2-3 a porteria buida. Industrias va tenir el control de la segona part, però li va costar materialitzar el domini en ocasions clares. Ho van provar Cardona, Peña i Verdejo diverses vegades, però els seus xuts es van marxar fora o eren rebutjats per Fede. L’Alzira ho va continuar intentant al contraatac, per mitjà de Castejón i Carlos Gómez, però Borja va mantenir l’empat amb grans intervencions. També la va tenir Panés, que després de baixar la pilota amb el pit va provar sort amb una mitja xilena que va acabar amb la pilota al pal. El partit es va escalfar i Industrias va cometre la seva cinquena falta a 4.42 del final. Va intervenir Xavi Closas i l’equip es va bolcar a la recerca de la victòria jugant de cinc els últims minuts de partit. Cardona, en dues ocasions, no va aconseguir convertir en el segon pal les passades de Verdejo, i Povill ho va intentar amb un tir ras que va marxar a prop del pal. Els de Braulio Corral van saber defensar bé els primers atacs en superioritat d’Industriass, i Castejón primer i Fede després, ho van provar des de la seva pista després de recuperar la pilota. Ja en l’últim minut, l’Alzira també va sortir de cinc amb Rubi com a porter jugador, i quan restaven 17 segons, Tolrà va tenir el gol als seus peus després d’una contra espectacular de l’equip, però la seva rematada es va marxar fregant el pal. El tanca es va reposar ràpidament d’aquesta errada i, amb molta picardia, va interceptar el servei de porteria de Rubi per a després definir a porteria buida i posar el 3-2 definitiu a manca de15 segons. L’Alzira ho va intentar fins al final, però un espectacular Borja va intervenir fins a dues ocasions per a deixar els tres punts al Pavelló Nou.

Amb aquesta victòria, Industrias se situa novè, a un punt de la zona de playoff, quan només queden dues jornades perquè acabi la Lliga regular.