• Moreno Millán
  • Sepe (2) 11'
  • Ferrao
  • Aicardo

Industrias Santa Coloma va cedir davant el Barça en un derbi presidit per la igualtat amb una part per a cada equip. Un primer temps il·lusionant va donar pas a una desconnexió en l’inici de la segona meitat que va deixar el partit resolt per la via ràpida en tan sols 3 minuts. La pegada dels barcelonistes va acabar sent determinant. Com ho va ser l’expulsió de Sepe en un equip que a més ja no va poder comptar des del xiulet inicial amb Feixas i Bruno Petry. Massa obstacles per a enfrontar-se al campió de Lliga.

El Barça guanyà un derbi que s’acabà decidint en 3 minuts

Industrias Santa Coloma va protagonitzar uns primers minuts de gran nivell, es va mostrar molt ambiciós davant un rival que va sortir a la pista adormit i que es va veure superat clarament pels locals. Tres rematades a porteria, dues d’elles obligant a Dídac a emprar-se a fons, van ser l’avantsala de l’1-0 que va anotar Uri Santos després de combinar amb Well. El nostre equip es va avançar al marcador de forma molt merescuda i el Barça va buscar la reacció a través de la seva arma més letal: Ferrao. La connexió amb el brasiler va ser una constant i en aquesta obstinació van saltar espurnes amb Corso en un duel al qual es va afegir Sepe. L’enganxada verbal amb el 10 colomenc va provocar una decisió salomònica. Targeta groga per a tots dos. El seu efecte acabaria sent demolidor per als interessos del conjunt entrenat per Óscar Redondo. Minuts després una nova falta va acabar amb la segona groga per a Sepe. Expulsió en el minut 11. La vermella també se la va emportar el segon tècnic, Dani Martínez, per fer patent l’empipament de la banqueta però també de l’afició perquè el criteri arbitral no va ser el mateix en una acció molt semblant amb Dyego i Well com a protagonistes. La inferioritat numèrica durant 2 minuts no va ser aprofitada pel Barça. La mala selecció en el tir i les intervencions de Borja van detenir el primer cop. El jove meta d’Industrias Santa Coloma va estar molt encertat en aquest primer període i això va permetre mantenir el mínim avantatge fins a arribar al descans. El guió del partit es va assemblar molt al viscut en la final de la Copa Catalunya.

No obstant això el segon acte no va tenir res a veure. Industrias va tornar a sortir millor i va donar un parell d’avisos abans de la tempesta perfecta culer. Va arribar l’empat i aquest 1-1 de Ferrao va ser el desencadenant que va fer un gir total al derbi. En 3 minuts el Barça va desplegar tot el seu potencial ofensiu i ho va fer amb l’eficàcia que li va faltar en la primera meitat. Va atropellar al nostre equip amb gols d’Aicardo, Sergio Lozano i Adolfo per a col·locar un marcador que no deixava dubtes: 1-4. Victoria encarrilada a base de pegada i transicions ràpides. La resta del partit gairebé va sobrar. Va servir per a perdonar la segona groga a Aicardo i fer més evident que les decisions de la parella arbitral no van estar a l’altura del nivell que tots dos conjunts van exhibir en un Pavelló Nord que va registrar una gran entrada. Ferrao en pròpia porteria i Albert Cardona amb l’atac de cinc van deixar el resultat final en 3-6. El Barça dorm com a líder mentre Industrias Santa Coloma malgrat la derrota es manté encara fora del descens.