• Martínez García
  • Juanqui
  • Jamur
  • David Marín (entr)

Ni amb l’arribada del nou any va canviar la ratxa d’Industrias Santa Coloma a ‘casa’. El nostre equip va encaixar una derrota molt injusta davant Futbol Emotion Saragossa (2-3) en un partit en el qual va ser molt superior però en el qual va tornar a pagar molt car la seva falta de punteria. Només  dir que Iván Bernad va ser el millor jugador del conjunt aragonès amb un repertori d’aturades que va evitar el triomf colomenc.

Cardona va veure porteria però el seu gol va ser insuficient per guanyar

Ni el Camp del Ferro, ni tampoc La Colina, Industria Santa Coloma va tancar la primera volta com a local sense conèixer la victòria i com a conseqüència es va allunyar definitivament de la Copa d’Espanya. El gol és el principal problema dels homes de Javi Rodríguez. Fins a 22 xuts a porteria, 2 d’ells al travesser, per a marcar 2 gols, un d’ells de penal. Així es resumeix el primer partit de 2021.

Va començar amb un primer avís de Dian Luka que Mario va repel·lir amb el peu i va seguir amb una claríssima ocasió de Corso que després d’un mal control no va poder aprofitar una passada de Sepe amb la porteria visitant desprotegida. Mal senyal o simplement el presagi que la tard-nit no anava a pintar bé. Es va confirmar segons després amb una pèrdua de pilota en primera línia que aquesta vegada Dian Luka no va desaprofitar (0-1). La reacció colomenca va ser immediata i el duel Drahovský-Iván Bernad va començar a servir-se fins que Cardona es va sumar a aquest pols per a batre al meta amb un xut potent i col·locat que el va sorprendre (1-1).

Amb el marcador igualat, la pressió alta d’Industrias va emmanillar a Futbol Emotion Zaragoza. L’única ocasió dels de David Marín va ser un tir que va fregar el travesser obra de Javi Alonso. El partit només va tenir una direcció sobretot quan els aragonesos van arribar les cinc faltes d’equip als 11 minuts. No va haver-hi més faltes i per tant cap 10 metres però si un penal sobre Bermusell que Drahovský va convertir (2-1). Van ser els millors minuts del conjunt local que va poder ampliar la renda amb oportunitats de David, Bermusell, Sepe i Corso. No va arribar el tercer i la segona part va quedar molt oberta.

El segon període va començar amb un error colomenc semblant al qual va significar el primer gol de Futbol Emotion Zaragoza. Dos minuts després i gràcies a una falta executada de manera impecable va empatar Javi Alonso. Mario va salvar davant Jamur el tercer però no va poder fer res per evitar el gol de Juanqui que va néixer d’un servei de banda. El 2-3 va encendre totes les alarmes i Drahovský va tenir fins a tres clares ocasions per a tornar a igualar el resultat. En totes elles va aparèixer Iván Bernad. També li va treure una altra pilota de gol a David Álvarez. I on no va arribar ho va fer el travesser amb Sepe com a protagonista. Javi Rodríguez va optar per l’atac de cinc quan quedaven poc més de 5 minuts per al final. L’equip va tirar de paciència davant una defensa que tenia molt ben estudiat el nostre joc de cinc. Poques opcions però molt clares amb Drahovksý, Cardona i en els últims segons sobretot Corso i un travesser d’Uri Santos. No va haver-hi forma. El marcador ja no es va moure.