• Navarro Rodríguez-Villanueva
  • Sarabia Eguiluz
  • Retamar
  • Javi Rodríguez (entr)

La victòria és innegociable per a Industrias Santa Coloma. El nostre equip transmet aquesta idea des del xiulet inicial i fins i tot sap patir per a obtenir-la en partits en els quals ofereix la seva millor versió. Així va ser aquesta nit davant Futbol Emotion Zaragoza (2-1). Va guanyar per escàs marge quan va poder golejar i malgrat tot va acabar recollint els fruits a la constància i sobretot al seu excel·lent treball. Drahovský i Cardona van remuntar en el segon temps el gol de Jamur.

Sepe va quallar un magnífic partit com la resta dels seus companys

El primer temps va ser molt cruel amb Industrias Santa Coloma. Per joc, per les oportunitats que va generar i per l’absolut control que va exercir al llarg de 20 minuts gairebé impecables. Va dominar tots els registres davant un rival que va aguantar ferm per la falta de definició en la rematada dels nostres. Drahovský va estavellar una pilota al pal en la primera acció atacant. Uri Santos a passada de Sepe després d’una retallada va xutar fora per poc. La sensació és que el gol era una qüestió de temps. David Álvarez ho va intentar amb el tir exterior, Cardona va fallar un mà a mà davant Dani Álvarez i entre David Álvarez i Khalid van malbaratar una altra clara ocasió. Industrias va perdonar mentre Futbol Emotion Zaragoza a compte gotes es va acostar a la porteria defensada per Borja. Bruno Iacovino i Jamur van ser els protagonistes del més perillós en atac que van fer els visitants. Aquests primers 10 minuts van poder acabar amb un marcador d’escàndol per poc que l’encert hagués estat del costat colomenc. Fins i tot quan l’equip de Javi Rodríguez va arribar a les quatre faltes d’equip, no va baixar la intensitat, ni la pressió alta. Drahovský va estavellar d’un fort xut una pilota al travesser. No va haver-hi forma. I el que sol passar és que es va acabar pagant. Jamur va aprofitar un servei de banda per a sorprendre per sota a Borja i posar el 0-1. Veure per a creure. L’atac de cinc amb Corso tampoc va servir per a anotar. I el partit es va marxar al descans amb un resultat que ni els de Jorge Palos van poder imaginar.

El curs del partit no va variar a la segona part. Ben perfilat el nostre equip va trigar 18” a fabricar la primera oportunitat. Khalid va connectar amb David Álvarez que va xutar al cos de Dani Álvarez. El capi va estar molt actiu i va tornar a la càrrega en una altra jugada que no va poder culminar. Tampoc ho va fer Uri Santos en el rebuig. Cardona amb un tir exterior i David Peña després d’una espectacular passada filtrada de Sepe van ser l’avantsala de l’empat que va aconseguir Drahovský de xut creuat potent i col·locat. L’eslovac va poder fer el segon però el seu tir va ser desviat pel porter visitant amb el peu. Amb Industrias desbocat, Jorge Palos va decidir atacar de cinc a 11’48” per a la conclusió. El conjunt aragonès va voler aturar l’al·luvió de joc local i va aconseguir canviar la tendència perquè des d’aquest moment es va jugar un altre partit. L’entrada i sortida de jugadors va ser una constant. Industrias va utilitzar el seu millor quartet defensiu per a contrarestar el joc de cinc aragonès. I va tirar dels Drahovský, Cardona i companyia per a sotmetre al rival cada cop que recuperava la pilota. El que no va canviar van ser les ocasions de gol dels locals malgrat un ensurt, amb pal inclòs, que va protagonitzar Jamur. A falta de 4 minuts Javi Rodríguez va atacar de cinc amb Sepe de porter. Una circulació ràpida i al primer toc va permetre a Cardona embocar des del segon pal i fer el 2-1 que seria definitiu gràcies a dues grans intervencions de Borja a tirs d’Adri Ortego i Jamur.