• Ropero Lara
  • Mauricio
  • Míchel
  • Javi Rodríguez (entr)

La falta d’encert en atac, fins a cinc pals i alguna decisió arbitral, van marcar el debut de Lliga d’Industrias Santa Coloma davant el seu públic. Els de Javi Rodríguez van merèixer bastant més però no van tenir el dia en atac i l’efectivitat ofensiva de Jaén Paraíso Interior va fer la resta. Els gols de David Álvarez, Drahovský i David Peña van ser insuficients. Derrota per començar.

El gol de David Álvarez no va servir per guanyar el primer partit de Lliga

La primera part va començar amb un ritme elevat de joc i amb tots dos equips disposats a colpejar primer. Van avisar els andalusos amb un xut de Míchel que Borja va desviar a córner. La rèplica va ser a càrrec de Verdejo a passada de Sepe que va interceptar el propi Míchel. Una caiguda de Drahovský en l’àrea, que no va ser assenyalat com a penal, un mà a mà de Sepe davant Álex que no va poder convertir i que va tornar a intentar segons després amb un bona intervenció del meta visitant enviant la pilota a córner, va ser l’avantsala d’una gran acció individual de David Álvarez que va acabar estavellant la pilota al pal. Del 1-0 es va passar al 0-1 quan Antonio Pérez va sorprendre des de la banda primer a Khalid i posteriorment a Borja amb un xut creuat. La reacció colomenca va ser immediata i Khalid va superar al seu marcador en banda per rematar i permetre que David Álvarez anotés gairebé sense oposició després d’un erràtic rebuig d’Álex. Tot això en tot just 7 minuts de partit.

Els jugadors es van prendre un respir i van aixecar el peu de l’accelerador conscients que la intensitat i el desgast físic havien de controlar-se. Jaén Paraís Interior va tornar a avançar-se al marcador gràcies a un fort xut de Míchel des de la mitja distància. Aquest 1-2 va fer mal, va tallar d’arrel les arribades d’Industrias a l’àrea rival malgrat que va mantenir la iniciativa amb un rival parapetat entorn de la seva porteria. Van debutar David Peña i Rufino en l’equador d’aquest període i les imprecisions i la precipitació a l’hora d’atacar, van marcar els minuts previs al descans. Ni tan sols les jugades a pilota aturada van alleujar la situació.

A la represa David Álvarez va tornar a topar-se amb el pal en la primera acció atacant. Mal presagi perquè a més Michel, en una jugada molt polèmica precedida per una falta que els àrbitres no van estimar com a tal, va col·locar un preocupant 1-3. De res van servir les protestes locals. El gol va pujar al marcador. Tocava remuntar i Javi Rodríguez va apostar per l’heroica amb l’atac de cinc a 13 minuts per al final buscant solucions a nivell ofensiu. La falta d’encert colomenc va contrastar amb la facilitat per a anotar dels andalusos que van posar terra pel mig amb el 1-4 obra de Mithyué. Amb cinc per defensar i altres cinc per atacar i Corso fent les funcions de porter, el tram final de partit va permetre a Industrias acostar-se al marcador amb dos gols de Drahovský i David Peña. De no mediar els pals, altres dos en aquests últims compassos d’encontre, possiblement l’equip hauria tret quelcom positiu d’una primera jornada per aprendre i continuar millorant.