• Bernabéu Haro
  • Delgado Sastre
  • Mauricio
  • Dani Martínez (segundo entrenador)

Industrias Santa Coloma i Jaén Paraíso Interior van signar taules en el seu tercer duel de la temporada. Aquesta tarda a La Colina es va repetir el marcador de La Salobreja en la primera volta (1-1). En un partit molt físic, marcat per la intensitat, Alan Brandi va obrir el marcador i Bermusell va neutralitzar l’avantatge andalús per a sumar un punt valuós que manté invictes als colomencs a ‘casa’ en aquesta segona part del campionat.

David Álvarez celebra una acció defensiva davan Míchel

Amb Jaén Paraíso Interior no existeixen mitges tintes i Industrias Santa Coloma era conscient que els 40 minuts de joc anaven a exigir una versió menys brillant i si més efectiva. Davant un rival tan sòlid en defensa, a penes va concedir ocasions, i que es mou perfectamente al límit del reglament, els de Javi Rodríguez van acceptar la proposta i es van jugar a fons en cada pam de la pista. Es va lluitar qualsevol pilota com si fos l’última.

La possessió de la pilota va córrer a parts iguals encara que en les oportunitats de gol, els andalusos van estar més productius. Sobretot en el tir exterior amb  tres pilotes estrellades al travesser, Michel en la primera part, i als pals, Mithyué i Carlitos, en la segona meitat

A Industrias li va costar arribar amb claredat fins als dominis de Marcao. La seva principal referència ofensiva, Drahovský, va ser sempre l’home a vigilar pel conjunt andalús i les ajudes per a minimitzar-lo van ser constants. El poder intimidatori de l’eslovac va donar major llibertat en atac a altres jugadors com Álvarez, Sepe i fins i tot Bermusell.

Mario va tenir molta feina i la va resoldre gairebé tota amb molt d’encert. No obstant això Alan Brandi en l’arrencada de la segona meitat es va fer amb una pilota i al mà a mà amb el nostre porter, va tirar de subtilesa amb un toc suau que el va superar en la seva sortida per a allotjar-se en el marc colomenc. Era el 0-1 i el partit es va situar en el pitjor escenari per a Industrias (min.23).

Però la reacció local va arribar. Va avisar Sepe amb un potent xut que Marcao va enviar a córner amb una intervenció molt vistosa i finalment una connexió Mario-Drahovský va donar els seus fruits. El meta va enviar profund per a la carrera per banda de l’eslovac que va buscar el segon pal perquè Bermusell anotés el 1-1. L’equip de Javi Rodríguez havia aconseguit el més difícil: igualar el partit.

Amb l’enfrontament molt obert, les transicions ràpides i les accions a pilota parada dels andalusos, van crear moltes dificultats a Industrias que va respondre a través de Sepe, Drahovský i Corso en altres tantes ocasions de gol que van poder desnivellar la balança del costat colomenc.

L’últim cartutx el van cremar els locals quan els àrbitres van assenyalar la cinquena falta d’equip a Jáen. Un temps mort i Corso, que complia 100 partits de Lliga amb el nostre club, de porter. Atac de cinc que va mantenir la incertesa fins al final i amb un parell d’intents de Cardona que no van fructificar.