• Solano
  • Fernández
  • Javi Rodríguez (entr)
  • Duda (entr)

Càstig dur i excessiu el que va patir Industrias Santa Coloma davant Jimbee Cartagena (1-6) en un partit més igualat del que va assenyalar el marcador final. Un gol en pròpia porteria, un altre de penal injust i dos més quan l’equip atacava de cinc, expliquen en bona part el resultat. Als colomencs els va tornar a faltar encert en atac malgrat les nombroses ocasions que van crear.

Corso va marcar el seu primer gol a la Lliga encara que no va servir per doblegar al seu rival

Se li resisteix la victòria com a local al nostre equip i en un partit de màxima exigència es va trobar massa aviat amb un gol en contra. Només 32” van transcórrer des del xiulet inicial quan Juanpi en una acció individual, va deixar anar un tir sec i a mitja alçada que va sorprendre a Mario per a col·locar el 0-1. Industrias Santa Coloma va tractar de reaccionar primer amb Bruno Petry, la rematada del qual va marxar alt i després va aconseguir empatar en una contra amb superioritat numèrica en la que Uri Santos va assistir a Corso perquè l’argentí marqués per primera vegada a la Lliga i de pas igualés l’encontre. El 1-1 va donar pas als millors minuts dels colomencs que van disposar d’ocasions protagonitzades per Cardona, Drahovský i Bruno Petry. Les dues últimes desbaratades per Raúl amb dues grans intervencions. La rèplica visitant va ser a càrrec de Juanpi just abans que Andresito signés  l’1-2 aprofitant en el segon pal un xut creuat de Marinovic.

Amb vent en contra Javi Rodríguez immediatament va detenir el partit buscant la reacció del seu equip. Després del temps mort més problemes per a Industrias: la cinquena falta a 5’23” per a arribar al descans i un autogol de Sepe que situava el marcador en un preocupant 1-3. Tan preocupant com l’arbitratge amb un criteri molt diferent a l’hora d’assenyalar les faltes i que va acabar per desconcertar a jugadors i tècnics. Tres ocasions més, una molt clara de Sepe, van poder ficar de nou en el partit als industrials just abans d’enfilar el camí cap als vestuaris.

La segona part va tenir un inici semblant al de la primera, aquesta vegada Juanpi va estavellar el seu xut contra el travesser que defensava Borja que havia pres el relleu a Mario. Van contestar David Álvarez, Cardona i Uri Santos sense sort en la finalització. En l’àrea contrària es va assenyalar, amb massa facilitat, un més que dubtós penal sobre Solano que Fernández va convertir malgrat que Mario, que havia tornat a la porteria, va endevinar la intenció. El 1-4 va convertir el partit en una qüestió de fe. El nostre equip no va baixar els braços conscient que un gol podia canviar el decorat. Va dominar buscant obrar el miracle i va tancar en la seva pista a Jimbee Cartagena. Una caiguda de Bermusell per empenta no va merèixer el màxim càstig i Javi Rodríguez va decidir arriscar amb l’atac de cinc i Corso de porter. Quedaven 11 minuts per a acabar. Cardona, Bruno Petry i Drahovský van tenir en les seves botes el segon gol però va ser Lucao qui va encertar des de la seva pista amb la porteria colomenca desprotegida. El 1-5 va semblar definitiu i va permetre a Verdejo sortir uns minuts a pista per a anar recuperant sensacions. Duda també va utilitzar l’atac de cinc amb Juanpi de porter per a prendre un respir i evitar qualsevol ensurt. L’1-6 obra de Fernández, també a porta buida, va rubricar el triomf visitant.