• García Hernández
  • Cidoncha Corté
  • Eka
  • Jesús

A Industrias Santa Coloma se li va escapar la victòria davant Jimbee Cartagena a dos minuts per al final per culpa d’una poderosa rematada de Bateria, que va aprofitar la superioritat numèrica en atac del seu equip amb porter jugador, per a establir el definitiu 3-3. Un resultat que permet sumar el primer punt als de Cartagena i que de pas manté la condició d’invicte dels colomencs en competició oficial.

Bruno Petry controla una pilota davant Franklin

La festa no va poder ser completa a l’Olímpic de Badalona. En els prolegòmens la plantilla i cos tècnic van oferir la Copa Catalunya a l’afició que el nostre president Vicenç Garcia va lliurar a David Álvarez. El capità, lesionat, va ser un dels absents en aquest debut a casa, Álex Verdejo, per motius personals, va ser l’altra baixa.

El partit va començar amb un rival disposat a marcar territori. La derrota en el primer partit de Lliga davant el Barça obligava als de André Brocanelo a esmenar la plana en aquest primer desplaçament. Una pressió alta va dificultar la sortida neta de la pilota dels locals. Com a conseqüència d’això es van produir pèrdues i imprecisions que van acabar oferint una versió poc reconeixible de l’Indutrias d’aquest inici de temporada. Incòmode sobre la pista, el rival amb un ritme intens tampoc va saber treure profit a la seva millor posada en escena. Amb menys profunditat de banqueta Óscar Redondo va fer debutar a la Lliga a Bermusell primer i Pablo Vidal després. De l’argentí s’esperen gols i la seva entrada en pista va despertar en atac als colomencs gràcies a la seva facilitat per armar el tir, sobretot en accions d’estratègia.

Una recuperació de pilota en primera línia de Juanpi va ser l’origen del primer gol del partit. El seu xut després de tocar Feixas va acabar a la porteria d’Industrias. Era el minut 11. La rèplica no va trigar a arribar. Com si el 0-1 fos un punt d’inflexió i actués de revulsiu per als d’Óscar Redondo. Albert Cardona, Pablo Vidal i de nou Albert Cardona amb un xut a porta buida que va marxar  alt van protagonitzar una reacció que va acabar amb l’empat quan Albert Cardona, va aprofitar un tir potent de Bruno Petry i amb el genoll va anotar l’1-1. Era el minut 14. Des d’aquell moment el partit va tenir una altra direcció. Industrias Santa Coloma va poder fer el segon en sengles rematades de Khalid i Sepe però sobretot de Pablo Vidal, que de volea a manca de 12″ per arribar el descans, va enviar una pilota al pal.

En la segona part Jimbee Cartagena es va posar ràpidament amb 4 faltes d’equip. Well va signar el 2-1 (min.27) amb la col·laboració de Raúl i Bermusell va poder fer el tercer però el seu intent de vaselina es va perdre fora. Va passar a controlar el partit el conjunt visitant però sense crear ocasions clares de gol. Des de la banqueta Óscar Redondo barrejava bé la primera unitat amb la segona, i l’ordre defensiu mantenia a ratlla als Lukaian, Bateria, Franklin i companyia. Van ser Mellado i Attos els que més a prop van estar de marcar fins que a cinc minuts per al final Eka des de la mitja distància va aconseguir el 2-2. Feixas molt tapat no va poder evitar que la pilota es colés entre les seves cames. Però li va durar ben poc l’alegria als de Cartagena perquè Khalid va col·locar de nou al seu equip amb avantatge sorprenent a Raúl que no va estar molt encertat en el seu intent de fer-se amb la pilota. 3-2 en el minut 36. Abocats a un final incert, André Brocanelo se la va jugar amb l’atac de cinc fent Jesús de porter. Els colomencs van aguantar el tipus fins que Bateria va aparèixer amb un xut col·locat i molt potent per fer el 3-3 (min.38). El marcador ja no es mouria més encara que Industrias Santa Coloma va buscar la victòria fins al xiulet final.