• Waltinho
  • Darío
  • Duda (entr)

Crònica

Industrias Santa Coloma va perdre el seu quart partit a casa d’aquesta Lliga davant Jimbee Cartagena (1-2). Ho va fer sent un equip molt reconeixible, malgrat les baixes de Corso i Khalid, en un partit en el qual va treballar intensament en defensa i en el qual va acabar mereixent algun gol més. A l’espera dels resultats d’aquest dimecres, la derrota no és cap pas enrere perquè els jugadors de Xavi Closas van demostrar que el seu caràcter competitiu continua intacte i per tant, també la seva fiabilitat.

David Peña va estar a punt de marcar en aquesta gran jugada

La bona ratxa en el Pavelló Nou va quedar tallada amb la visita de Duda i els seus jugadors. El tècnic brasiler continua comptant els seus partits davant Industrias Santa Coloma com a victòries quan actua de visitant des de que és entrenador de Jimbee Cartagena. Aquesta vegada, el seu equip va haver de remuntar el gol inicial de Cardona. El nostre jugador des de la banda es va desfer de la marca de Bebe i amb poc angle va anotar, davant la sortida de Chemi, amb un xut ajustat que va tocar el pal i va entrar en la porteria murciana. Després de l’1-0 va poder arribar el segon per als locals, però la passada filtrada de Nil a Tolrà es va trobar amb l’oposició de Chemi, que no es va vèncer davant el toc subtil d’esquena del de Vilassar de Mar.

Els de Cartagena no van rematar entre els tres pals fins al minut 8 amb un tir de Motta i que Borja va desviar a córner. El domini era visitant i això va obligar a multiplicar-se en defensa. Bebe i Mellado també van posar a prova al meta colomenc. Industrias va activar el mode de supervivència davant la insistència dels de Duda, que van cometre la cinquena falta a 2’44” per a finalitzar aquest primer període. Finalment, Jimbee va aconseguir l’empat, obra de Jesús, que va embocar en el segon pal una passada tensa de Bebe. Verdejo va tenir la possibilitat de posar en avantatge a Industrias però Chemi va refusar el seu tir des dels 10 metres després que Saura atropellés a Nil fent la sisena falta. Restaven 55” per a arribar al descans. Els últims compassos d’aquesta primera part van deixar bones sensacions perquè els locals, amb un Hirata molt present, van posar cèrcol a la porteria rival.

Després del pas per vestuaris, els de Xavi Closas van tenir una bona arrencada de la segona part. Van prendre la iniciativa amb la intenció de ser protagonistes amb la pilota. Com en el primer temps, Jimbee va trigar en carburar. Darío i Pablo Ramírez ho van intentar. El partit es va tornar més físic, els contactes van ser una constant, va aparèixer Peña en una de les seves habituals galopades en la qual, per velocitat, es va plantar sol davant Chemi, el va sortejar però la seva rematada es va estavellar contra el lateral de la porteria. Després Mellado va obligar a Borja a treure una bona mà per a evitar el segon dels murcians que va aconseguir Bebe en una acció d’astúcia. Va sorprendre amb un tir des del seu propi camp veient a Borja fora de porteria. Aquest 1-2, per la forma en què es va produir, va deixar tocat a Industrias. Un xut de Peña excessivament creuat i un altre de Nil amb la puntera, al qual va respondre Chemi traient la pilota amb el peu, van ser l’avantsala de l’atac de cinc que Xavi Closas va posar en joc a 3’35” per al final.

Fins a tres grans oportunitats va tenir Tolrà d’igualar el partit. La primera es va anar fora, la segona la va repel·lir el pal i la tercera Chemi la va avortar amb una grandíssima intervenció. En aquest tram final també es va protestar un possible penal per mà de Tomaz.