LlocPavelló Nou
  • Abdulay Ndoho
  • Navarro Rodríguez
  • Fernando

Mai un equip va fer tant per a obtenir tan poc. Industrias Santa Coloma es va quedar sense premi i va patir la seva primera derrota a casa de la segona volta davant Jimbee Cartagena (0-1) que va fer valer l’únic gol del partit per a fer-se amb els tres punts. Els de Javi Rodríguez no van tenir el seu dia en atac i van estavellar fins a 6 vegades la pilota en els pals. Chemi va ser el millor del seu equip i del partit.

David Peña intentant superar a Chemi

No va entrar amb bon peu en el partit el nostre equip. La possessió i les primeres ocasions de gol van ser per a Jimbee Cartagena amb Solano, Lucao i Mellado com a protagonistes. Va millorar Industrias amb l’entrada de Cardona, David Álvarez, Khalid i Uri Santos. Van començar a produir-se les primeres situacions de gol per als de Javi Rodríguez amb un David Álvarez molt actiu. El ‘capi’ que venia de signar un gran encontré a Valdepeñas va malgastar un mà a mà davant Chemi, Rufino va estavellar una pilota al pal després d’una acció individual plena de potència. Les forces es van anar equilibrant amb el pas dels minuts encara que la iniciativa va continuar sent visitant. Borja va haver de ser atès a la banda després de topar amb un contrari i Mario va estar decisiu amb dues bones intervencions davant Marinovic per a evitar el primer gol del partit. Els de Cartagena amb el punt de mira desviat i erràtics en les finalitzacions van insistir amb Chemi incorporant-se constantment a l’atac des de la seva porteria i propiciant una superioritat numèrica difícil de contrarestar. Javi Rodríguez va moure peó i va passar a l’atac de cinc amb Corso. Una primera ocasió de Verdejo va ser l’avantsala a un tir al travesser de David Álvarez després d’una magnífica assistència d’Uri Santos. El propi Uri Santos també va enviar la pilota a la base del pal en la següent jugada. I del possible 1-0 es va passar al 0-1. Un servei de banda mal defensat va ser aprofitat per Solano dins de l’àrea per a inaugurar el marcador. Era el minut 18. La reacció colomenca amb Corso enfundat en l’elàstica de porter va donar per a una altra oportunitat de David Álvarez i perquè Drahovský a 5 segons per al descans posés a prova els reflexos de Chemi que va impedir amb una gran estirada l’empat de l’eslovac.

La segona part va ser un monument al joc ofensiu. Industrias Santa Coloma va arraconar en la seva pista a Jimbee Cartagena i va anar descomptant oportunitats, a cada minut, des de qualsevol posició, amb diferents protagonistes però un mateix denominador comú: Chemi i una altra vegada els pals. Va començar Khalid en un contra un en el qual es va imposar el porter de Cartagena. David Peña va enviar amb la punt del peu una pilota al pal, Drahovský ho va intentar de totes les maneres fins i tot assistint a Corso que també es va topar amb el pal. Sense senyals de vida en atac, el de Duda van defensar el seu minso avantatge amb tenacitat. Peru va ser l’únic que li va donar una mica de feina a un inèdit Borja. La pilota era dels colomencs que no van defallir. Amb agressivitat, van guanyar gairebé totes les pilotes dividides i van imprimir un ritme que va desbordar al seu rival. La cinquena falta dels visitants va coincidir amb una nova aposta al tot o res de Javi Rodríguez que va tornar a utilitzar el joc de cinc. Un altre pal de Khalid, en una acció mal interpretada per Bebe, i el xut des de la mitja distància de Drahovský van ser les últimes opcions d’Industriass Santa Coloma que malgrat aquesta derrota seguirà una jornada més en zona de play-off.