• Fede
  • Rivillos
  • Hamza
  • Roger (2) 40'

Primera victòria d’Industrias Santa Coloma a casa amb remuntada inclosa davant un Llevant (5-3) que va anar de més a menys. Els colomencs que van estar espessos a la primera meitat, van reaccionar brillantment quan el partit se li va posar més costa amunt (1-3) només començar el segon període. L’equip va creure i al final li va endossar un parcial de 4-0 al conjunt granota que va servir per sumar els tres primers punts al Pavelló Nou gràcies als gols de Drahovský (2), David Peña, Bermusell i Corso.

Sepe va complir davant el Llevant el seu partit 200 de Lliga amb Industrias Santa Coloma

La primera part va ser igualada però Industrias Santa Coloma va tenir la virtut d’avançar-se al marcador el que no havia passat ni contra Jaén Paraíso Interior ni tampoc en el derbi amb el Barça. Abans Drahovský a la mitja volta havia gaudit de la primera ocasió clara del partit. L’eslovac va ser protagonista d’una acció que bé va poder acabar en expulsió. La sortida a destemps de Fede a la frontal de l’àrea li va poder costar la vermella al porter visitant. La jugada va quedar en una groga i la falta es va picar sense conseqüències. El Llevant va despertar a través de dos atacs consecutius de Roger i Gallo que van trobar una magnífica resposta en Borja. Una falta sobre Bermusell que li va costar una nova targeta al conjunt granota, aquesta vegada a Roger, li va servir al conjunt de Javi Rodríguez per situar l’1-0. La trepitjada d’Uri Santos li va procurar l’angle necessari a David Peña que amb un xut potent i sec va sorprendre entre les cames a Fede. Era el minut 5. L’alegria li va durar molt poc al nostre equip perquè la primera concessió defensiva va ser ben aprofitada per Pedro Toro, que després de superar la sortida de Borja amb un toc suau, va habilitar a Maxi Rescia perquè l’ex jugador d’Industrias fes l’empat a porteria buida en el minut 7. Aquest gol va embravir a l’equip valencià que va poder desfer la igualada en un tir de Rubi que de manera espectacular va refusar Borja. Per la seva part un mà a mà de David Peña va ser l’ocasió més clara dels colomencs per fer el segon. En aquesta ocasió Fede li va guanyar la partida al de Mataró i va desviar la pilota a córner. Va estar més precís Maxi Rescia aprofitant un mal rebuig defensiu i des de la mitja distància va batre a Borja. El Llevant va capgirar el marcador. Javi Rodríguez va aturar el partit en el moment més delicat d’aquesta primera meitat. Industrias va tractar d’anivellar la balança abans d’arribar al descans al mateix temps que el Llevant va acumular la cinquena falta d’equip (min.37). Els colomencs també la van cometre a dos minuts per a l’entreacte. L’única oportunitat per a moure el marcador va ser de Roger que va tornar a topar-se amb Borja.

Després del pas per vestuaris el curs del partit va empitjorar. Una contra ben resolta per Gallo va posar l’1-3. El rival va obrir bretxa al marcador i la sort no va estar del costat d’Industrias que un minut després va estavellar una pilota al pal en un xut d’Uri Santos. L’equip de Javi Rodríguez va treure el caràcter, va insistir i una connexió Khalid-Bermusell va acabar amb el 2-3. Un golàs. El gest tècnic del manresà amb el taló, gairebé com un recurs perquè la pilota li superava, va deixar sense poder de reacció a Fede. Era el 2-3 i va ser sens dubte el punt d’inflexió de l’encontre. Khalid va perdonar l’empat després d’una gran passada de Corso però no així Drahovský, que en un partit en el qual va haver de lluitar amb Maxi Rescia i Tolrà, en la primera ocasió en què va rebre amb avantatge d’esquena i va poder girar-se no va fallar per col·locar el 3-3 a 10 minuts per al final. Industrias va créixer a mida que el seu rival mostrava símptomes d’esgotament. Una combinació entre Uri Santos, Sepe i Draho va poder significar el quart però l’eslovac va arribar molt apurat al segon pal. Sepe ho va intentar però Fede va mantenir dret al seu equip. El capità David Álvarez que va reaparèixer va protagonitzar un parell d’accions que bé van poder acabar en gol i fins i tot Corso va tenir la seva opció. Amb la cinquena falta d’equip dels locals (min.35) Llevant va intentar fer un pas endavant però un contraatac amb una gran assistència de Drahovský a Corso va permetre a l’argentí, aquestsa vegada sí, batre a Fede i col·locar el 4-3. Amb la remuntada, Diego Ríos se la va jugar amb l’atac de cinc amb Roger de porter. Maxi Rescia va tenir l’empat però Borja ho va evitar amb una gran intervenció. L’expulsió de Roger per doble amonestació va deixar al Llevant a la mercè dels colomencs que amb superioritat numèrica van jugar a les 4 cantonades fins que Sepe va assistir a Drahovský perquè aquest sentenciés amb el 5-3 definitiu.