Data06/05/2022 21:15
LlocPabellón Nuevo
  • Delgado Sastre
  • Gabaldón Rico

Industrias Santa Coloma va perdre amb Movistar Inter (2-3) en un duel que va mantenir la incertesa fins el xiulet final. El partit va tenir una part per a cada equip i els gols de Bermusell i Drahovský no li van arribar als colomencs per a superar a un rival, que va trobar en Jesús Herrero al factor que va decantar la balança a favor dels visitants.

“El millor equip que ha passat pel Pavelló Nou aquesta temporada.” Així de rotund es va manifestar Javi Rodríguez per a resumir els 40 minuts d’intens partit que ens havien ofert Industriass i Inter.

El primer temps es va iniciar amb una ocasió de Drahovský aprofitant el marcatge de Borja. L’eslovac va fer valer la seva envergadura per a superar-lo amb relativa facilitat i xutar. El rebuig de Jesús Herrero va caure en botes de Verdejo que va tornar a posar a prova els reflexos del meta visitant. Va ser una de les arribades més clares d’Industrias Santa Coloma al qual un exjugador, Pol Pacheco, va perdonar a porteria semibuida després d’una conducció a pista contrària de Borja Puerta, que va perdre la pilota sense finalitzar la jugada. Khalid va avisar amb un xut prop de l’àrea colomenca que va estar a punt de sorprendre a Jesús Herrero en el costat contrari. Uri Santos va gaudir d’una doble ocasió però una altra vegada el porter de Movistar Inter va evitar el gol local. Els de Tino Pérez van anar creixent amb el pas dels minuts al mateix temps que a Industrias li va costar molt més crear perill en atac. Rafa López d’esperó va enviar la pilota a la creueta, Rufino va respondre amb un xut que es va marxar a córner després d’una estirada de Jesús Herrero. Ho va tornar a intentar Rafa López en una contra però la seva rematada creuada es va anar per poc i instants després es va topar amb Borja en un xut dins de l’àrea. El gol visitant es va fer esperar però ràpidament van arribar dos cops precisos dels de Torrejón de Ardoz. Borja va posar en avantatge als seus aprofitant un mal rebuig d’Uri Santos prop de l’àrea. Un toc suau li va bastar per a superar la mitja sortida del meta local. Era el 0-1. A continuació un córner a favor d’Industrias amb xut de David Peña va acabar en una contra que Cecilio va finalitzar en el 0-2. Els de Javi Rodríguez ho van intentar amb atac de cinc a falta de 39” però no va haver-hi possibilitat clara de retallar la diferència abans d’arribar als vestuaris.

En la segona part Pol Pacheco va confirmar que no era el seu dia. Borja amb el peu li va treure in extremis una rematada franca dins de l’àrea. Del possible 0-3 es va passar a un esperançador 1-2 amb un gol d’oportunisme de Bermusell culminant una acció individual de Khalid. Era el minut 22. Amb molt de partit per davant i quan millor estava Industrias, Rafa López va aconseguir el 1-3. Aquest gol va dissipar dubtes en les files interistas. Els de Javi Rodríguez no van desistir  amb oportunitats per a Sepe, Bermusell, David Álvarez i Corso. Els minuts van anar passant i la cinquena falta dels visitants en el minut 34 va obrir un nou escenari i més encara quan els locals van optar per l’atac de cinc a 4’39” per al final del partit. Va avisar Drahovský amb un xut que Jesús Herrero va desviar amb dificultats. Va ser l’inici d’un cara a cara que va acaparar el tram final d’encontre. L’eslovac va marcar el 2-3 a passada de David Peña. Era el minut 37. Va xutar al pal en el minut 38. Va disposar d’altres dues rematades  que van topar amb Jesús Herrero i va participar de l’última jugada en la qual finalment Sepe va creuar una passada a l’interior de l’àrea a la qual no van arribar per molt poc, Bermusell primer i David Peña després.