• Alonso Montesinos
  • Santander Flamarique
  • Well
  • Hétor Souto (vermella 38')

Industrias Santa Coloma va deixar escapar la victòria davant O Parrulo Ferrol malgastant una renda de 3 gols (4-1). El nostre equip que va ser molt superior al seu rival va poder acabar el primer temps amb un avantatge més gran. A la segona part sota la batuta d’Adri el conjunt gallec va reaccionar i va aconseguir empatar des dels 10 metres en l’últim sospir del partit.

Verdejo, autor d’un doblet, lluita per una pilota amb Saura

En zona de descens, sense el concurs de Bruno Petry i Corso i amb la necessitat imperiosa de guanyar. Així es presentava el partit per a Industrias Santa Coloma que va comptar almenys amb una bona notícia, la recuperació de Feixas que tornava a la porteria després de gairebé tres setmanes d’absència. El nostre equip va completar un gran primer temps amb i sense pilota. Va prendre la iniciativa des que la pilota va començar a girar sobre el parquet de l’Olímpic de Badalona i un tir de Well als 12″, que Illi va enviar a córner amb una gran intervenció, va ser la seva targeta de presentació. Tota una declaració d’intencions. El partit només va tenir una direcció fins que en el minut 8, Khalid va caçar a l’àrea una pilota creuada des de la banda que va acabar en gol. Era el 1-0. La resposta dels gallecs va ser tímida i sempre va tenir com a referent al seu jugador més en forma, Adri. L’aclarit perquè el 10 d’O Parrulo Ferrol se la jugués en una acció individual es va convertir en el seu únic recurs. De nou a pilota aturada va néixer el 2-0 dels colomencs. Verdejo va aprofitar el rebuig d’una falta que ell mateix havia botat per ampliar l’avantatge. El resultat feia justícia al que s’havia vist sobre la pista. Pablo Vidal va buscar el tercer i Rahali retallar les diferències. Tots dos es van trobar amb la magnífica resposta dels porters, Illi i Feixas. Amb el rival carregat de faltes i el primer temps arribant a la seva fi, es va produir una jugada que retornava l’esperança als homes d’Héctor Souto. Un penal molt discutible per una suposada mà de Sepe va permetre a Adri anotar el 2-1. La reacció local va ser immediata amb altres dos gols més abans d’arribar a l’entreacte: Well en una jugada individual plena de força i precisió i Verdejo amb oportunisme van col·locar un 4-1 que semblava encarrilar la victòria d’Industrias Santa Coloma.

No obstant això en la segona part tot aquesta gran feina realitzada no va servir de res. O Parrulo va tenir la virtut de no rendir-se i va aprofitar algunes concessions per tornar al partit amb un gol de Iago Rodríguez (4-2) a falta de 12 minuts per a la conclusió, a passada d’Adri, per a instal·lar el nerviosisme en les files locals amb el 4-3 en la primera jugada d’atac de cinc una altra vegada amb Iago Rodríguez (min.35), i finalment a uns segons per al final, igualar el xoc quan Industrias va cometre la sisena falta, molt rigorosa, i Adri amb temprança des dels 10 metres va signar el 4-4 batent per sota a Feixas. No va haver-hi temps per a més. L’empat final va ser del tot insuficient a Industrias Santa Coloma que va merèixer guanyar. L’equip surt momentàniament dels llocs de descens a l’espera que es completi la jornada.