Data14/02/2021 12:00
LlocPabellón La Colina
  • Juan Cerdá
  • Martínez García

Industrias Santa Coloma va tancar una setmana perfecta després de golejar aquest migdia a O Parrulo Ferrol (8-2). Segona victòria com a local a la Lliga que se suma a la classificació per a jugar la Final Four de la Copa del Rei. Un gran començament del segon temps va decantar un partit en el qual Drahovský (2), Bruno Petry (2), Corso, Sepe, Uri Santos i Álvarez van ser els golejadors.

Alegria després d’una victòria molt important davant O Parrulo Ferrol

Triomf contundent i coral d’Industrias Santa Coloma davant un O Parrulo Ferrol al qual no va donar opcions en una segona meitat per a emmarcar. Els colomencs que havien començat el partit posant la directa amb un gol de Corso, que va robar en primera línia i va finalitzar amb un xut sec i a mitja altura en el mà a mà amb Marc García (min.3), es van relaxar i arran del 1-1 signat per l’ex Industrias, Thalles, es van sentir incòmodes. Adri es va convertir en el far del seu equip i la seva vigilància va provocar desajustaments defensius que van obligar a Mario a intervenir en dues ocasions molt clares que van poder desnivellar la balança a favor dels gallecs. El ritme el va marcar el 10 d’O Parrulo ben secundat per Miguel. Amb igualtat al marcador i amb la sensació que els locals no van acabar de trobar el seu lloc a la pista, es va arribar al descans.

El pas per vestuaris va ser clau. Industrias Santa Coloma va ser un altre a la segona part. Els de Javi Rodríguez van atropellar al seu rival en 5 minuts brillants: intensitat, velocitat i gol. D’aquesta manera van desarborar a un O Parrulo que va encaixar un parcial de 3-0 amb Bruno Petry, Sepe i Drahovský com a estilets. Héctor Souto va tractar de sacsejar al seu equip i amb molts minuts per davant no va dubtar a buscar la reacció a través de l’atac de cinc amb Isma enfundat en l’elàstica de porter. La decisió de risc va acabar per fer més gran la ferida. Uri Santos i el ‘capi’ Álvarez van anotar des de camp propi i a porta buida per a situar l’electrònic en un 6-1 gairebé definitiu si no fos perquè encara quedava molt de temps per jugar (min.29). Un temps mort visitant va donar més sentit i major rigor a la superioritat numèrica gallega. El 6-2, obra de Adri, ho va reafirmar.

No obstant això els colomencs no estaven disposats a permetre cap alegria al seu rival. L’equip va tornar a accelerar. Mario va evitar qualsevol sorpresa i Drahovský, que ja és de nou ‘Pichichi’ i el brasiler Bruno Petry, van liquidar el duel que en el tram final del partit es va convertir en una demostració de com defensar amb la pilota. Segona victòria a ‘casa’ per a posar distància i punts respecte a la zona calenta de la classificació.