• Martínez Segovia
  • Munez Carpintero
  • Álvarez
  • Juninho

Industrias Santa Coloma es va quedar a les portes de classificar-se per a jugar el play-off pel títol. El nostre equip va posar punt i final a la temporada amb una victòria que no va ser suficient (5-1) per a fer-se amb un lloc entre els vuit primers perquè no es van donar altres resultats a València i Ferrol. Drahovský, autor d’un triplet davant Osasuna Magna, va acabar com ‘Pichichi’ de la Lliga regular amb 29 gols.

Es va guanyar però no va servir per accedir al play-off

Industrias Santa Coloma va curar en part les ferides de la penúltima jornada de Lliga però no va completar la seva rehabilitació malgrat que va complir amb la seva part: guanyar. Ho va fer davant un Osasuna Magna que no va venir a ‘passejar-se’ i que li va posar les coses difícils sobretot en el primer temps.

La temporada es va tancar amb un ple al Pavelló Nou on el nostre equip no va perdre cap dels cinc partits que va jugar en Lliga: 15 punts de 15 possibles. En aquesta ocasió Industrias va anar de menys a més. Va trigar en carburar pres possiblement dels nervis, erràtic en la fase de construcció del joc i imprecís a l’hora de combinar en atac. Va concedir ocasions de gol i li va costar arribar amb claredat i avantatge a l’àrea navarresa. Però si hi ha un jugador que ha acabat el curs en un gran estat de forma, aquest és el capità, David Álvarez. Ell es va encarregar de fer reaccionar al seu equip protagonitzant les millors accions ofensives amb incursions per la banda difícils de controlar per als seus adversaris. I precisament va ser ell qui es va encarregar d’inaugurar el marcador a poc per a arribar al descans del partit. Aquest 1-0 classificava a Indusrias Santa Coloma per al play-off perquè Llevant UD FS i Futbol Emotion Zaragoza empataven i Viña Albali Valdepeñas perdia a Ferrol.

La jornada que es presumia emocionant i canviant, amb diversos equips implicats, va començar a visualitzar-se des de la calculadora. I no hi ha pitjor escenari que arribar a l’última estació depenent dels interessos de tercers.

A la segona part el nostre equip va tenir més i millor pegada que Osasuna Magna que va empatar als cinc minuts de la represa amb un gol d’oportunisme de Juninho al mateix temps que a València i Ferrol els marcadors li giraven l’esquena al nostre equip. Drahovský va desequilibrar el partit amb un triplet en 7 minuts: de cap, a la contra i en un mà a mà. L’eslovac va sentenciar però a la graderia i la banqueta es va viure el triomf d’una altra manera conscients que l’objectiu del play-off s’allunyava a mida que l’avantatge colomenc era més gran. Amb l’atac de cinc ordenat per Imanol Arregui, Álvarez va posar la rúbrica amb un gol des de la seva pròpia pista. El 5-1 final va suposar el tancament al partit, a la Lliga i a la temporada.