LlocPabellón Nuevo
  • Navarro Rodríguez-Villanueva
  • Sarabia Eguiluz
  • Claudino

Industrias Santa Coloma segueix amb pas ferm a la caça de la vuitena plaça de la classificació. L’exhibició davant l’equip menys golejat de Primera Divisió (5-2) expressa rotundament l’ambició del grup de jugadors que prepara Javi Rodríguez. Com a local continua en dinàmica positiva en una segona volta gairebé impecable i en el campionat suma la seva millor ratxa: 5 jornades sense perdre. Els dos doblets de Drahovský i Khalid més el gol de Cardona van servir per a fer-se amb tres punts que li situa ja a la frontera del play-off.

Sepe controla la pilota davant l’oposició de Raúl Campos

Industrias Santa Coloma travessa el seu millor moment de forma i la seva demostració aquesta nit davant Palma Futsal alimenta les seves esperances d’arribar a temps per jugar el play-off pel títol. La determinació amb la qual juga el nostre equip queda reflectida al llarg dels 40 minuts de qualsevol partit. Aquesta vegada li va tocar a Palma Futsal com fa unes setmanes al Barça. I en tots dos casos el rival es va posar per davant al marcador. No importa que hagi d’anar contracorrent. Els homes de Javi Rodríguez es creixen davant les adversitats. Va començar malament, el 0-1 en una acció d’estratègia el va desconcertar i va caminar entre dubtes durant uns minuts. Els balears no van poder treure profit per culpa de Borja. Amb el transitar del temps Industrias va anar de menys a més i va aconseguir portar el partit al seu terreny inclinant la pista cap a la porteria de Barrón. Ho va intentar sobretot amb el xut exterior perquè gairebé mai va poder superar l’entramat defensiu visitant. Va acumular ocasions i a mesura que va avançar el duel amb major claredat fins que va trobar el premi a la seva insistència. El 1-1 gràcies a l’oportunisme de Khalid, desviant una potent rematada des de la mitja distància de Sepe, va alleujar al conjunt colomenc que es va anar al descans amb part de la feina feta.

Després del pas per vestuaris Industrias va continuar buscant el gol. Va avisar David Álvarez amb una pilota estavellada al pal. Va tractar de reaccionar Palma Futsal sacsejant-se el domini local per a estirar-se i arribar amb una certa claredat fins al marc contrari. Borja va estar excel·lent fins que va arribar la segona onada d’Industrias. Albert Cardona va acudir a la seva cita amb el gol, quatre en els tres últims partits a casa, i el seu potent xut va superar a Barrón per a col·locar el 2-1 al marcador. Li va durar poc l’alegria perquè un minut després Higor va robar una pilota a Uri Santos i va anotar per l’escaire per a establir el segon empat de la nit. El 2-2 no va tenir l’efecte esperat per als d’Antonio Vadillo. Industrias no va baixar els braços, tot el contrari, va redoblar esforços i va tornar a cobrar avantatge aprofitant una falta prop de l’àrea que Drahovský va enviar a la xarxa després de tocar en un jugador de Palma i despistar a Barrón. El 3-2 en canvi sí que va fer mal als visitants i l’eslovac aprofitant un error del capità de Palma va presentar la candidatura al millor gol de la jornada. Recuperació de Corso, control en pista pròpia de ‘Draho’ que es va acomodar la pilota i veient desubicat a Barrón, fora de l’àrea, amb una majestuosa vaselina va signar el 4-2. Explosió d’alegria entre els més de 200 aficionats que van tenir la sort de veure ‘in situ’ aquest gran gol. Gairebé sense arguments per a respondre el partit va quedar abocat a la sort de l’atac de cinc. Així ho va entendre Vadillo i així ho va fer el seu equip que no va estar fi en la rematada i que va concedir una altra ocasió que Khalid no va desaprofitar per a tancar definitivament l’encontre amb el 5-2.