• Gordillo
  • Tomaz
  • Barrón
  • Antonio Vadillo (entr)

Derrota dolorosa i de les quals costa acceptar davant Palma Futsal (1-2) en l’últim segon de partit. Un gol gairebé sobre la botzina de Marlon, quan el nostre equip atacava de cinc, va decidir la trobada a favor dels balears en un duel amb una part per a cada equip.

Cardona lluita amb Marlon per fer-se amb la pilota

El partit es va iniciar amb problemes per al nostre equip. En menys d’un minut Sepe va veure la groga per agafar a un contrari (8”), Cainan va enviar el primer avís amb un potent xut que va treure sota pals Corso, Sepe es va retirar lesionat (26”) amb molèsties en la zona lumbar i Cainan va tornar a enviar un altre encàrrec amb tir sec que es va estavellar contra el pal. Aquest minut fatídic va marcar tot el primer temps. Sense el seu metrònom, Industrias Santa Coloma va trigar a prendre-li el pols l’enconre. Va ser tímid en atac fins que David Álvarez va entrar en pista. Amb el ‘capi’ l’equip va tenir més profunditat. L’aportació de Cardona va tractar de donar-li també més mordent al joc ofensiu amb Drahovský sempre molt vigilat. L’eslovac va fer un parell d’intents a passada de Cardona i de taló dins de l’àrea però sense sort en la definició. Sense Cainan al parquet va ser Eloy Rojas qui li va prendre el relleu amb dues ocasions consecutives. De volea i en un mà a mà amb Borja. En tots dos casos el meta colomenc va estar encertat. Amb el pas dels minuts els xuts exteriors es van convertir en el principal argument dels locals per a batre a Barrón. David Peña i Corso no van ajustar bé el punt de mira i les seves rematades es van marxar desviades. A la recta final va aparèixer Vilela per a driblar a Khalid i posar a prova a un excels Borja que va tocar el just per refusar la pilota a córner. I d’aquest servei de cantonada va néixer l’únic gol d’aquest període obra precisament del propi Vilela, amb el cap i dins de l’àrea. 0-1 en el minut 17. D’aquí fins al final un temps mort de Javi Rodríguez per a activar als seus i una falta a prop de l’àrea provocada per Drahovský. L’ala-pivot  no va xutar i va assistir a Verdejo que va poder empatar però Mancuso va treure en la línia de gol.

A la segona part el rumb del partit va canviar. Malgrat que Vilela va tenir el segon en les seves botes però la seva rematada va sortir desviat, el retorn a pista de Sepe va activar a Industrias i va animar a la graderia. Una falta llançada per David Álvarez que va aturar Barrón va ser l’avantsala de l’empat assolit per Verdejo. En un servei de banda servit per Drahovský l’arribada al primer pal de Verdejo va finalitzar en el 1-1. Un gol que acompanyat de la cinquena falta de Palma Futsal a 13’ 58” per a la conclusió del partit, va obrir un altre escenari. Els colomencs es van sentir més còmodes i van buscar la victòria amb ocasions de Verdejo (27’), David Álvarez (31’) i Drahovský (34’). Per la seva part els d’Antonio Vadillo ho van intentar amb Vilela i Cainan però el tècnic del conjunt mallorquí va utilitzar l’atac de cinc a 8’05” per al final en un intent d’equilibrar les forces. Tenir més temps la pilota i atacar de manera molt elaborada van ser les consignes. Primer amb Raúl Campos i després amb Cainan fent les funcions de porter. Va replicar Javi Rodríguez amb Corso enfundat en l’elàstica de porter amb l’objectiu de sumar els tres punts. Eloy Rojas i Raúl camps van posar a prova a Borja, molt segur en tot l’encontre, i Verdejo va disposar de l’última oportunitat per als colomencs. Amb pocs segons per a acabar el partit un error en atac amb superioritat va permetre a Marlon anotar el 1-2 amb un rebuig que va acabar en la desprotegida porteria d’Industrias. Final cruel i trist.