• Miñano Martínez
  • Ropero Lara
  • Rahali
  • Walex (2) R 25'

Se li resisteix a Industrias Santa Coloma la victòria al Camp del Ferro. L’equip que sembla abonat a l’empat, ja porta cinc en Lliga, no va poder superar al Peñiscola Globeenergy (2-2) i el punt sumat va resultar insuficient tenint en compte el joc desplegat pels de Javi Rodríguez al llarg dels 40 minuts de partit.

Llamas va inaugurar el marcador anotant el seu segon gol en Lliga

Ja són quatre les jornades consecutives que porta sense perdre Industrias Santa Coloma i no obstant això l’empat d’aquesta jornada va deixar un regust agredolç. L’actuació del nostre equip va complir amb gairebé totes les premisses que un entrenador desitja que els seus jugadors traslladin a la pista. Industrias va ser solidari, intens, generós en l’esforç i va tenir més ocasions que el seu rival. Li va faltar gol. I això en un campionat tan igualat, en el qual qualsevol detall compta, amb resultats tan ajustats, s’acaba pagant perquè a més, qualsevol error el penalitza.

El conjunt de Javi Rodríguez va començar bé amb un gol als dos minuts que va signar Llamas, un dels més destacats, en finalitzar amb un potent xut una contra de manual que va conduir Corso després de recuperar la pilota en la frontal de l’àrea colomenca. L’1-0 va fer mal a l’equip castellonenc. El seu balanç ofensiu en aquesta primera part es va reduir a un parell de rematades des de la mitja distància d’Iván Rumbo i Paniagua que va resoldre amb seguretat Mario. Els locals van poder ampliar el seu mínim avantatge amb un xut col·locat de Drahovský al qual va respondre de manera precisa i espectacular Molina. El meta de Peñiscola va ser clau perquè va evitar el segon en un mà a mà de Khalid, una mitja volta de Draho, i sobretot en una triple oportunitat amb Llamas, Sepe que va estavellar la pilota al pal i finalment Draho que des del terra va tirar alt. Es va arribar al descans amb un marcador molt curt.

La segona part es va iniciar amb una caiguda a l’àrea d’Uri Santos davant Molina que els àrbitres no van considerar penal. Un servei de banda i un tir fort i col·locat de Paniagua va ser suficient perquè Peñiscola empatés el partit (1-1). Industrias va reaccionar bé amb un actiu Llamas i una oportunitat de Corso però va ser l’expulsió justa de Walex, per doble amonestació, la va permetre desnivellar la balança. Es va aprofitar la superioritat numèrica per a establir el 2-1 en una acció d’oportunisme de Bruno Petry, que reapareixia després de no jugar els dos últims partits. El brasiler va marcar de cap empenyent la pilota a la porteria visitant amb Molina batut. Aquest gol va donar pas als millors minuts d’Industrias Santa Coloma. Un error de concentració i un servei de banda executat ràpidament van acabar en el 2-2 de Miguel Fernández. La cinquena falta d’equip dels locals a una mica més de 6 minuts per a la conclusió del partit va limitar la seva capacitat defensiva. Un fet que van poder aprofitar els homes de Manolín en una jugada individual d’Iván Rumbo, l’assistència del qual no va materialitzar en gol Paniagua per culpa d’una gran intervenció de Mario.

En el tram final, a 3’20” per a acabar l’encontre, Javi Rodríguez es va decidir per l’atac de cinc amb Corso de porter. L’intent va ser en va, ni tan sols quan Peníscola Globeenergy va arribar a les cinc faltes d’equip. El 2-2 va ser inamovible.