• Santander Flamarique
  • Luisma
  • Vargas
  • Renato (vermella directa 40')

Indutrias Santa Coloma es va regalar una victòria per començar l’any. El debut de Javi Rodríguez a la banqueta no va poder ser millor. El triomf allunya al nostre equip de la zona baixa de la classificació i li dóna un gran valor als tres punts aconseguits perquè tots els rivals implicats en la lluita per la permanència van perdre.  Un doblet de David a la primera part va obrir el camí i els gols de Bruno Petry, Corso i Verdejo en el segon acte van tancar el partit.

Verdejo supera a dos adversaris

L’estrena del nou Industrias Santa Coloma de Javi Rodríguez va resultar convincent. Més enllà de guanyar, que era possiblement el més important, l’equip va transmetre bones sensacions. En un partit aspre, no gaire agraït per a l’espectador, segurament pel molt que hi havia en joc, va quedar clar des del primer minut els principals trets que el nou tècnic vol dotar al joc d’aquest Industrias: la intensitat i la contundència. Intensitat en qualsevol part de la pista tant en el balanç defensiu com en l’ofensiu. Contundència perquè va saber aprofitar les ocasions que va generar.

Malgrat el marcador final, el duel no va ser tasca fàcil per als jugadors de Javi Rodríguez. Van prendre la iniciativa, van lluitar cada pilota com si fos l’última, es van defensar amb encert prop de la seva porteria i van definir millor que en altres ocasions en el marc contrari. En aquest aspecte cal destacar la figura del capità David. Aliat amb el gol en el tram final de l’any, en el 2020 manté aquest idil·li i això el va convertir en protagonista de la primera meitat. Va fer dos gols i amb aquest avantatge, curta però tranquil·litzadora, es van enfilar els vestuaris. Pescados Rubén Burela s’havia estavellat sense sort o bé contra la defensa local o amb Feixas i no va poder sumar al seu marcador en concloure els primers 20 minuts.

La segona part ens va portar a un altre partit. Els gallecs van buscar amb més determinació la porteria colomenca. Els seus intents van ser infructuosos en canvi Industrias Santa Coloma va trobar premi en una acció de Bruno Petry que com ja va passar en la primera volta, li va tornar a marcar al seu ex equip. El 3-0 va sonar a definitiu. I possiblement aquest va ser un dels pocs errors que va cometre el conjunt de Javi Rodríguez. Els burelistes van aconseguir retallar les distàncies amb un gol de Pitero i a punt van estar de tornar al partit voltant el segon. Les intervencions de Feixas, amb molta més feina en aquest període, van ser decisives per allunyar la reacció visitant. I va arribar el moment en què Juanma Marrube va decidir apostar per l’atac de cinc. Ben defensat pels locals va acabar per donar-li la possibilitat a Corso de marcar des de la seva pròpia pista amb el marc desprotegit. L’execució va ser impecable i el 4-1 a poc més de 2 minuts va ser letal. Pescados Rubén Burela va tenir temps de marcar el segon del seu compte obra de Luisma i Verdejo, aprofitant l’expulsió de Renato per vermella directa i amb el temps gairebé esgotat, en una acció sobre la mateixa línia de gol, va poder tancar el resultat amb el 5-2 definitiu.