LlocPabellón La Colina
  • Alonso Montesinos
  • Santander Flamarique
  • Javi Rodríguez (entr)

Industrias Santa Coloma es va acomiadar de La Colina amb una victòria molt treballada (4-3) demostrant capacitat de reacció i de patiment gairebé a parts iguals, la qual cosa li permet sumar tres punts que suposen un baló d’oxigen respecte a la part baixa de la classificació. El doblet de Cardona i els gols de Sepe i el capità David Álvarez li van donar al nostre equip un triomf valuós que haurà de confirmar-se la pròxima jornada a Antequera.

Victòria molt desitjada davant un Pescados Rubén Burela que mai es va rendir

Industrias Santa Coloma segueix amb la seva bona ratxa com a local en aquesta segona volta de la Lliga. L’equip de Javi Rodríguez enllaça quatre partits sense perdre (3 victòries i 1 empat) invertint la dinàmica que s’havia viscut a la primera part del campionat. El d’aquesta nit era un duel en el qual no es podia fallar i com a tal es va afrontar.

La sortida dels colomencs governant els primers minuts gairebé amb mà de ferro, a base d’una gran intensitat i acumulant ocasions de gol per a poder avançar-se amb justícia al marcador, es va anar diluint a mida que va avançar el partit. Kaluza va mantenir dret al seu equip i els gallecs van anar despertant amb diverses aproximacions que finalment van acabar per trobar premi. Una acció col·lectiva afegida a una distracció defensiva va permetre a Iago Míguez col·locar el 0-1 a l’equador d’aquesta primera part. El cop va trigar a encaixar-lo Industrias Santa Coloma. Quan va recuperar la iniciativa Cardona i David Álvarez van tenir la possibilitat de fer l’empat però el meta visitant es va mostrar inexpugnable fins que Sepe, possiblement en el xut que menys dificultat oferia, va aconseguir situar el 1-1. La reacció va cristal·litzar en una nova rematada de Cardona que va sorprendre a Kaluza després d’un temps mort sol·licitat per Javi Rodríguez. El 2-1 va durar poc perquè David Pazos a falta d’uns segons per al descans li va retornar la moneda a Mario amb un tir que es va colar entre les seves cames. El quadre de A Mariñas havia obtingut un gran botí malgrat les seves escasses arribades a l’àrea colomenca. Amb 2-2 els jugadors van enfilar el camí als vestuaris.

A la segona part a Industrias Santa Coloma li va sobrar nervis i a vegades una certa precipitació. Les imprecisions van ser una constant i amb les pèrdues de pilota, sense acabar de controlar el partit, Pescados Rubén Burela va semblar interpretar millor l’encontre i va tractar d’aprofitar algunes de les concessions locals. Borja, que va substituir a Mario en aquesta segona meitat, va ser una garantia sota pals amb intervencions de mèrit que van donar aire i confiança als seus companys. Enredat com estava el partit, l’estratègia va acabar per desencallar-lo. Un servei de banda i una rematada inapel·lable del ‘capi’ David Álvarez que va tocar al travesser i va entrar a la porteria burelista va situar a Industrias una altra vegada per davant al marcador 3-2. Tot seguit el mateix Álvarez va poder fer el quart però el seu xut es va estavellar contra el pal. Amb la cinquena falta d’equip i una altra pilota enviada al travesser, aquesta vegada per Khalid, va arribar el 4-2 obra de nou de Cardona en una ràpida transició que els visitants van protestar enèrgicament per entendre que aquest gol va venir precedit d’una possible mà en l’àrea colomenca. A Sito Rivera no li va quedar més remei que utilitzar l’atac de cinc amb Álex Diz fent de porter a poc més de 3 minuts per a la finalització. Borja va estar intractable i el treball defensiu de la resta de jugadors va ser gairebé impecable. A 8 segons pel xiulet final, unes mans d’Uri Santos molt protestades, va permetre a Matamoros batre a Mario, que va sortir per aturar aquest penal sense sort, i establir el definitiu 4-3.