• Álvarez
  • Sarmiento
  • Javi Rodríguez (entr)
  • Dani Martínez (2entr) R (2)

Un gol de Burrito a falta d’1 segon per al final va decidir l’encontre entre Industrias Santa Coloma i Real Betis Futsal. Al conjunt de Javi Rodríguez se li va tornar a escapar l’empat en un partit on va ser fidel al seu joc en tot moment.

⌊Carla Martínez⌉

Uri Santos controla la pilota davant Ivi

La història es va tornar a repetir al Camp del Ferro i en l’últim segon al nostre equip se li van tornar a escapar punts. Després d’un partit molt treballat en tots els aspectes, un gol del conjunt bètic en l’últim sospir va provocar el final més dur i cruel per a Industrias Santa Coloma.

La primera part va començar amb dues clares arribades de Khalid i Corso que van poder ser determinants en el desenllaç del partit. Els pupils de Javi Rodríguez havien sortit disposats a marcar diferències des del xiulet inicial. El control i les oportunitats van ser locals sense obtenir el premi desitjat.

A mesura que van avançar els minuts el nostre equip va anar de més a menys i el conjunt bètic va començar a donar senyals de vida en atac. Ivi va ser el primer que ho va intentar en una acció personal. En el tram final d’aquest període i amb cinc faltes d’equip en el conjunt andalús, una nova arrencada dels locals amb ocasions per a Bruno Petry i Corso, va obligar a Juanito a demanar temps mort i a ordenar un atac de cinc amb David ‘Burrito’ de porter. Borja Blanco va poder anotar abans d’enfilar els vestidors.

A la represa els colomencs amb una major intensitat i un ritme alt de joc van sotmetre al Betis que va encaixar el 1-0 en una gran jugada col·lectiva dels de Javi Rodríguez que va culminar Drahovský a passada de Cardona. L’eslovac fidel a la seva cita amb el gol va signar el setè en 6 partits de Lliga. Amb vent a favor, a Industrias li va faltar de continuïtat i va veure com l’equip de Juanito va reaccionar i va empatar. El 1-1 va ser obra de Rubén Cornejo en una acció personal.

Industrias Santa Coloma va fer de necessitat virtut i malgrat les cinc faltes d’equip a 11 minuts per a la conclusió i amb una actuació arbitral sense cap ni peus, amb un criteri molt diferent en la senyalització de les faltes, no va baixar els braços. Va insistir sense la clarividència necessària en els metres finals per a superar la defensa visitant i en última instància a Sarmiento. Ni tan sols ho va aconseguir a pilota parada en un parell de llançaments de faltes des de la frontal de l’àrea. Tampoc el Betis que va tenir fins a dos 10 metres amb Borja Blanco i Emilio Buendía perquè es van topar amb un engegantit Borja Puerta que va fer petita la porteria local.

Javi Rodríguez se la va jugar amb l’atac de cinc amb Corso de porter a 3’40” per al final però sense la solució esperada. Juanito va respondre d’igual manera i la sort li va somriure a falta d’un segon quan Burrito va aprofitar una passada al segon pal per tancar el partit. Un final cruel i molt dur per a Industrias Santa Coloma.