• Claudino
  • Molina
  • Isi

Crònica

Industrias Santa Coloma i Servigroup Peníscola (1-1) van sumar un punt en un partit molt igualat amb final incert. Els dos porters, Feixas i Molina, van tenir bona part de culpa. Perquè el partit no va ser molt vistós per a l’espectador però va mantenir l’interès fins l’últim moment. Bermusell va avançar als colomencs que es van marxar al descans amb avantatge però en el segon temps els visitants van fer mèrits per a l’empat que van trobar a cinc minuts per a la conclusió gràcies a Tuli.

Màxima igualtat i pocs gols a l’Olimpic de Badalona

Industrias Santa Coloma va comparèixer a l’Olímpic de Badalona coneixedor que una victòria li permetia fer un salt important a la classificació i col·locar-se com a novè a les portes de la zona de play-off. I encara que l’empat pugui semblar insuficient l’equip segueix en ratxa, ja suma 5 jornades sense perdre i escala una posició.

Va ser un partit obert en el qual qualsevol dels dos equips va poder guanyar. El domini es va repartir per fases i les ocasions de gol també. Dos estils molt semblants que no van oferir fissures i en el qual els dos porters van ser determinants per a explicar un marcador tan escàs.

Millor sortida de Servigroup Peníscola en els primers minuts de la primera meitat però sense arribar amb claredat al marc de Feixas. A Industrias Santa Coloma li va costar més entrar en el partit però quan ho va fer va inclinar la pista cap a la porteria rival. Les oportunitats no van ser massa però en una d’elles van connectar David i Bermusell per a anotar l’1-0. L’encontre es va dirimir en el 40 x 20 però també a les banquetes. L’aspecte més tàctic va acabar imposant-se perquè qualsevol detall podia ser decisiu. Rotacions curtes i constants per a mantenir la intensitat. Així les coses només l’actuació de la parella arbitral va poder descentrar als jugadors i també als tècnics, augmentant la temperatura ambiental.

A la segona part els castellonencs van tornar a prendre la iniciativa. Van posar una marxa més i van passar a pressionar però es van estavellar amb el de sempre: Feixas. En els pitjors minuts locals el porter d’Industrias Santa Coloma va tornar a exhibir el seu repertori per sostenir al seu equip. Ho va aturar tot o gairebé tot. Perquè quan la reacció local havia aconseguit anivellar la balança i Molina es multiplicava per evitar el segon, Verdejo va tenir un 10 metres que va tocar al pal amb Starna en el marc visitant, va arribar l’empat obra de Tuli. Amb els dos equips carregats de faltes Javi Rodríguez va buscar la victòria en els últims compassos de partit utilitzant l’atac de cinc amb Sepe fent les funcions de porter. La seva aposta, arriscada, no va tenir premi i Industrias Santa Coloma es va haver de conformar amb l’1-1 final.