• Edu
  • Buitre
  • Catela
  • José Ruiz

Industrias Santa Coloma va guanyar amb contundència a Viña Albali Valdepeñas (8-3) oferint la seva millor versió a la Lliga. A l’equip de Javi Rodríguez no li va passar factura l’esforç, pròrroga inclosa, i el llarg viatge de la Copa del Rei. Va mesurar les seves forces contra un rival que portava 11 jornades sense perdre i el va noquejar fent ús dels senyals d’identitat que el tècnic ha impregnat en aquest grup. Intensitat i pressió alta aprofitant al màxim els errors contraris. Els colomencs van fer un altre pas endavant en la seva evolució i van millorar les seves prestacions ofensives anotant 8 gols amb doblets de Sepe i David, i la contribució d’Uri Santos, Bermusell, Corso i Feixas.

Gran setmana per a Feixas i els seus companys

Jugar el millor partit de la Lliga a casa davant  l’equip més en forma de Primera Divisió és el que Industrias Santa Coloma va aconseguir en una jornada que arrodoneix una setmana per a no oblidar. A la classificació per disputar la fase final de la Copa del Rei, els jugadors de Javi Rodríguez van sumar nous motius d’alegria per a una afició que va respondre a la talla del partit. Viña Albali Valdepeñas arribava a Badalona disposat a prolongar la seva excel·lent ratxa de imbatibilitat. Es va trobar amb un rival decidit a no donar-li cap respir, que va lluitar en cada metre quadrat de la pista i que es va emprar amb energia, imposant-se en l’aspecte físic i anímic com si no hi hagués un demà.

El començament del partit no va poder tenir millor color. Sepe va obrir el marcador, primer recuperant una pilota en primera línia i després deixant enrere a un adversari per a col·locar una pilota impossible per a Edu. Minut 3. Viña Albali Valdepeñas no li havia pres el pols a l’encontre i ja perdia. Els locals van ampliar l’avantatge gràcies a David que va caçar un mal rebuig del meta visitant. Era el minut 6. Sense res decidit però si bé enfocat, el conjunt de David Ramos va tractar de reaccionar però no va trobar la fórmula per superar la defensa colomenca al mateix temps que es carregava de faltes. La cinquena va permetre a Uri Santos des de la frontal de l’àrea i amb precisió quirúrgica establir el 3-0 superat l’equador del primer temps. Sense solucions ofensives i amb un Chino poc inspirat en els metres finals, David Ramos va buscar tornar al partit amb atac de cinc. L’aposta no li va sortir bé i el seu equip es va lliurar de la sisena falta pel curiós criteri arbitral.

A la tornada de vestidors el rumb del duel va poder canviar. La segona groga a Bruno Petry va deixar a Industrias amb inferioritat numèrica i després de diversos intents que es van estavellar en Feixas, Cainan va aconseguir el 3-1. La reacció visitant va ser tallada d’arrel per Bermusell que va marcar per sota de les cames d’Edu a passada de Pablo Vidal. El 4-1 va tenir un efecte alliberador perquè els nostres, molt més segurs i convençuts, van tornar a controlar el partit. Pablo Vidal va poder fer el cinquè que finalment va arribar en una gran acció col·lectiva culminada pel capi David, que amb aquest doblet es convertia en el màxim golejador de l’equip empatat amb Verdejo a 9 dianes. 5-1 i de nou atac de cinc de Valdepeñas. Terreny abonat per a la sentència o bé per a l’èpica. I encara que va ser Corso qui primer va colpejar fent el 6-1 des de la seva pròpia àrea, un parcial de 0-2 amb Chino i Catela com a golejadors, va obligar a Javi Rodríguez a aturar el partit. Viña Albali va continuar insistint i amb el temps en contra la precipitació va permetre a Sepe i Feixas tancar el partit (8-3). El porter va marcar el seu primer gol de la temporada i va posar el milor final a una setmana en la qual ell i els seus companys surten molt reforçats.