• Lolo
  • Rafael Rato -2- 39'
  • Javi Rodríguez (entr)
  • David Ramos -2- 8'

Industrias Santa Coloma i Viña Albali Valdepeñas van signar un empat (2-2) en un partit en el qual els colomencs van ser superiors. L’equip de Javi Rodríguez es va haver de conformar amb un punt malgrat un major domini i un bon nombre d’ocasions desaprofitades. Edu va ser el millor jugador dels visitants que van patir dues expulsions: David Ramos (entrenador) a la primera part i Rafael Rato en l’últim minut de partit. Va debutar en competició oficial Cardona després de tres mesos d’absència però Bermusell va haver d’abandonar la pista per una lesió muscular. Van anotar David Álvarez i Drahovský.

Khalid intenta frenar a Lemine

El partit va trigar en obrir-se i en els primers minuts cap dels equips es va acostar amb veritable perill a la porteria contrària. Els dos conjunts es van ocupar a fons en defensa i el criteri arbitral va fer la resta. Industrias i Valdepeñas es van carregar de faltes molt aviat, quatre al minut 7, mentre Drahovský, Coros a la sortida d’un córner i de nou l’eslovac amb un llançament de falta al pal, tenien les primeres ocasions clares. Per part visitant Bateria en l’execució d’un lliure directe va ser el que més es va acostar al gol.

De nou les faltes van canviar l’encontre. La cinquena dels visitants al minut 8 va derivar en l’expulsió per doble amonestació de l’entrenador David Ramos que es va haver d’anar a la llotja d’autoritats per a seguir les evolucions del partit. Els colomencs no van trigar a cometre la cinquena i la intensitat defensiva va donar pas als atacs amb la precaució de no fer la sisena falta.

Aquest primer temps ens va deixar una bona notícia, el debut oficial de Cardona després de tres llargs mesos d’absència, i una altra de mala: la lesió muscular d’en Bermusell. Les ocasions es van succeir amb diversos intents de Khalid, des de la mitja distància, Sepe, amb pal inclòs, i fins i tot el mateix Cardona. La sisena falta de Rufino li va donar l’oportunitat a Catela de marcar el primer gol del partit des dels 10 metres però amb Mario, ocasionalment a la porteria, no va haver-hi opció. Tot el contrari en l’altre marc on David Álvarez va fer el 1-0 després de cometre Catela la sisena falta. El mateix David va poder ampliar la diferència segons després però Edu aquesta vegada ho va evitar refusant la pilota a córner.

El final de la primera meitat va suposar un cop dur per als interessos locals. Lemine havia avisat amb una pilota que es va estavellar al travesser però la setena falta de Rafael Rato li va donar l’oportunitat a David Álvarez de col·locar el 2-0. El llançament ho va aturar Edu i es va passar d’un avantatge més ampli per a Industrias a un empat que va signar Humberto a manca de 16” per enfilar el camí dels vestuaris.

La situació va empitjorar res més reprendre’s el partit perquè en una contra Sergio González va posar per davant a Viña Albali Valdepeñas. En aquesta segona meitat vam assistir a un voler i no poder dels colomencs. Els de Javi Rodríguez van generar joc i ocasions suficients per a remuntar: Verdejo a passada de Drahovský (23’), Drahovský després d’una assistència de Sepe (23’), Drahovský d’esperó a l’interior de l’àrea (24’), Cardona i Khalid amb dos xuts que Edu va rebutjar (26’). No hi havia senyals de vida dels visitants en atac. Una falta llançada per Bateria i poc més (28’). Superat l’equador d’aquest segon temps i en ple domini colomenc, Sergio González va poder assestar el cop definitiu però el seu intent de vaselina va marxar alt. Una gran aturada de Borja a xut de Bateria va ser l’avantsala del temps mort que va sol·licitar el nostre tècnic per a afrontar una recta final en la qual l’atac de cinc anava a ser protagonista (35’). Amb Corso enfundat en l’elàstica de porter a Industrias li va costar molt superar la bona feina defensiva que va exercir el conjunt de David Ramos concedint molt poc. Cardona va tenir la més clara a 1’35” per al final però Edu va protagonitzar una de les millors aturades del partit.

La clau va arribar a 1’13” per a la conclusió de l’encontre amb l’expulsió de Rafael Rato per doble amonestació després d’una clara falta sobre Rufino tallant un contraatac. Va marcar Drahovský 17” després aprofitant la superioritat numèrica. L’empat, com a mal menor, va ser el just premi a la gran feina de tot l’equip malgrat un últim ensurt amb Humberto que a la mitja volta va posar a prova els reflexos de Borja. El 2-2 ja no es va moure.