• Sánchez Llorente
  • Toca Campo
  • Terry
  • Diego Ríos

Industrias Santa Coloma va cedir davant Aspil Jumpers Ribera Navarra (1-3) i va perdre una bona oportunitat de presentar la seva candidatura a la Copa d’Espanya. Al nostre equip li va faltar gol en el partit en el qual, possiblement, va generar més oportunitats. Es va estavellar davant Marcao, li va fallar la punteria i va haver de claudicar en un dels encontres claus d’aquesta primera volta de la Lliga. Decepció i cop anímic. Toca aixecar-se.

Industrias Santa Coloma va perdre a casa contra Aspil Jumpers Ribera Navarra

El primer temps va ser de domini colomenc. El nostre equip va moure la pilota amb molt de criteri i va imprimir velocitat en les seves combinacions davant un rival que va optar més per la verticalitat cada vegada que va recuperar la pilota i sobretot a causa de la pressió exercida en tota la pista per Industrias. La primera rematada a porteria va ser de Cardona. Va respondre Ribera Navarra amb un xut de volea de Terry a la sortida d’un córner que va refusar Mario. Amb l’entrada en pista de Khalid i David Peña les ocasions es van succeir. Tots dos van protagonitzar diverses accions que no van acabar en gol per molt poc. La falta de contundència en atac va penalitzar als de Xavi Closas. Mentrestant, els tudelans a través de Gabi, van disposar de tres oportunitats amb les quals van poder inaugurar el marcador sobretot amb una rematada des del segon pal que Mario va rebutjar sobre la línia de gol. Khalid i Uri Santos van respondre però tampoc van tenir punteria. I els minuts finals d’aquesta primera meitat es van convertir en un duel particular entre Rufino i Marcao. El porter visitant va sortir victoriós en un mà a mà amb doble xut de l’argentí. En la següent jugada li va salvar la creueta. Va merèixer Industrias Santa Coloma avançar-se en el marcador i curiosament en el moment de més problemes pels navarresos, un temps mort de Diego Ríos va permetre a Ribera Navarra situar-se amb 0-1. La pissarra va funcionar i Bruno Petry va batre a Mario.

L’equip va entrar amb bon peu en la segona part malgrat el primer avís visitant amb un xut de Terry que va sortir alt. D’una jugada individual de Cardona va néixer una oportunitat que Uri Santos no va poder aprofitar. A la sortida d’un córner ho va intentar Povill amb un xut potent que va refusar Marcao. Verdejo va buscar la connexió amb David Peña en el segon pal però aquest no va encertar amb la porteria de Ribera Navarra. I quan els locals més insistien, una passada de Marcao des de la seva àrea va sorprendre la defensa colomenca i Anás va fer el 0-2. Aquest segon gol el va acusar Industrias. En els minuts posteriors, Terry i Carlos Bartolomé van poder fer el tercer. La cinquena falta dels tudelans a 11’52” va provocar una decisió errònia de Diego Ríos. Va tractar de protegir el seu equip amb l’atac de cinc i va col·locar en pista a Bruno Petry com a porter. La pressió colomenca va fer efecte i una recuperació en primera línia d’Uri Santos va permetre a Povill marcar a portería buida. Amb molts minuts per davant la remuntada era possible no obstant això un córner molt discutit va originar el tercer gol visitant. Carlos Bartolomé amb un fort xut des de la mitja distància va sorprendre per alt a Mario. L’1-3 va suposar un cop per a Industrias Santa Coloma i va tenir una conseqüència. La posada en escena de l’atac de cinc a 6’53” per al final amb Povill fent les funcions de porter. Tampoc va ser la solució. Els navarresos van defensar amb encert i no van concedir ocasions. No va arribar el segon gol tampoc la sisena falta i el partit va concloure amb una derrota que deixa al nostre equip fora dels vuit primers llocs.