• 40’Corso
Barça
  • 1’Adolfo
  • 8’Sergio González
  • 19’Nil Closas (pp)
  • 22’Matheus
  • 24’A. Coelho
  • 33’Adolfo

• Lozano

El derbi es va tenyir de blaugrana i va acabar amb victòria per la mínima del Barça (5-6). L’estrena de lliga d’Industrias Santa Coloma va quedar marcat per les concessions defensives a l’inici de cada període i per una reacció final que no li va arribar per a sumar en aquesta primera jornada de competició. Cardona, per partida doble, Khalid, David Álvarez i Corso van ser els autors dels gols.

David Álvarez davant de Dyego en una acció del partit

Industrias Santa Coloma va començar el partit desenfocat, repetint el mal inici a Martorell de la final de la Copa Catalunya. Va encaixar massa aviat, als 13” i una altra vegada amb Adolfo com a estilet. El 0-1 va donar pas a diverses ocasions visitants d’Adolfo, Catela i la més clara de Dídac de porteria a porteria estavellant una pilota en el travesser. Superat pel rival, l’empat a la sortida del primer córner del partit, va ser un alliberament per al nostre equip. Khalid va anotar el 1-1 i va retornar l’alegria als aficionats colomencs.

El Barça va respondre tirant del seu ampli repertori ofensiu amb Lozano especialment actiu. En l’intercanvi de cops els de Velasco es van sentir còmodes confiats en el seu potencial atacant. Un error en la sortida de pilota va permetre a Sergio González fer el segon. El mateix Sergio González va estar a punt d’aconseguir el tercer en una mitja volta dins de l’àrea. Industrias va reaccionar i va traçar una gran acció col·lectiva que va possibilitar al capità David Álvarez establir una nova igualada en el marcador. El seu control orientat amb la cuixa va deixar fora de la jugada al seu marcador i davant la mitja sortida de Dídac el seu xut potent i creuat va acabar en el 2-2.

El partit es va tornar físic, els contactes van ser una constant i cada pilota es va disputar amb la màxima intensitat. En aquest context Industrias va continuar creant perill a través de l’estratègia sobretot en els serveis de cantonada. Antonio amb un tir al travesser i Verdejo en una altra acció a pilota parada ho van intentar per ambdós equips. Matheus i Pito es van topar amb Borja i al final la fortuna es va aliar amb els barcelonistes que van veure com Nil Closas va tocar un xut de Dyego i va marcar en pròpia porteria (2-3). David Álvarez va tenir una última oportunitat per part local abans que els jugadors enfilessin el vestuari.

En la segona part les coses van empitjorar. Matheus va aprofitar un mala passada de Borja per a anotar des de la seva pista amb la porteria desprotegida. El 2-4 va tenir un efecte demolidor sobre jugadors i graderia. Povill ho va buscar amb un tir potent que va refusar Dídac a córner. Immediatament després Corso va estar a punt de fer el tercer amb una rematada de volea i la contra posterior va acabar en el 2-5. El partit es va posar molt més difícil. Lozano, Adolfo i Sergio González van poder fer més profunda la ferida. Corso va enviar una pilota al travesser. No va tenir efecte intimidatori sobre el Barça que fins i tot va disposar d’un penal, que Lozano no va poder convertir en gol perquè Mario, que va suplir a Borja, li va endevinar la trajectòria de la pilota.

L’atac de cinc a falta de 7’49” amb Povill fent les funcions de porter va acabar sent una bona decisió. I això que el Barça en la primera acció defensiva va recuperar la pilota i Adolfo va aconseguir fer el 2-6. Amb la superioritat numèrica Cardona va escurçar les diferències després d’aprofitar una pilota al travesser impulsat amb el pit per David Álvarez. El mateix Cardona a manca d’1’15” va sorprendre a Dídac 4-6. Industrias Santa Coloma no havia dit l’última paraula i el gol de Corso en l’últim segon va deixar el marcador final en un 5-6. Reacció tardana i incompleta.