• Taborda
  • Attos
  • Míchel
  • Khalid (2) R- 39'

El primer duel entre Industrias Santa Coloma i Jaén Paraíso Interior es va saldar amb empat (2-2) en un partit en el qual el nostre equip va poder guanyar però també perdre. Els gols de Povill i Cardona, un en cada període, no van ser suficients per doblegar al conjunt andalús que va jugar amb superioritat numèrica l’últim minut i mig per l’expulsió de Khalid. El dimecres es viurà el segon episodi però en la Copa del Rei.

Rufino intenta rematar davant l’oposició de diferents contraris

Se li resisteix la victòria a Industrias Santa Coloma a casa per molt que jugui bé, com ho va fer aquesta nit davant un dels rivals més en forma de la categoria, i malgrat un avantatge de dos gols a 8 minuts per al final. Els jugadors que dirigeix Xavi Closas continuen en la cerca de l’estabilitat necessària al Pavelló Nou. El punt sumat contra un dels millors equips de Primera Divisió és molt positiu malgrat la sensació final d’haver deixat escapar el triomf.

Van sortir els dos equips molt endollats disposats a prendre la iniciativa al marcador. Es van succeir les ocasions en una i una altra porteria. Industrias va proposar més amb la pilota. Es va basar en el seu habitual dinamisme mentre Jaén Paraíso Interior va ser més reactiu. Va trigar a arribar el gol. Borja va estar especialment inspirat i es va mostrar inexpugnable en un primer temps dominat pels colomencs. El nostre porter li va prendre la mida a Alan Brandi, César, Míchel i Mati Rosa. En l’altre marc Espíndola va mantenir dret al seu equip malgrat les ocasions d’Uri Santos, Khalid i Verdejo. No va ser fins al minut 15 que l’oportunisme de Povill va trobar premi. Una incursió per banda de Khalid va acabar amb un xut de l’internacional marroquí que el meta visitant no va ser capaç de blocar. Povill va recollir la pilota i va anotar a porteria buida. Aquest 1-0 va deixar tocat a Jaén. Corso ho va poder aprofitar per a fer el segon però la seva rematada es va marxar alta. El tram final d’aquest període va ser dels colomencs.

A la segona part Cardona va signar el 2-0 després de desfer-se del seu marcador i encarar a Espíndola per a superar-lo per sota amb un tir ajustat a la base del pal. La reacció de l’equip de Dani Rodríguez va anar de menys a més. El conjunt andalús va utilitzar una de les seves millors armes: el xut exterior. Els seus franctiradors, Chino i César, es van estavellar amb Borja. Industrias va fer un pas enrere i sense la pilota va ser qüestió de temps que Jaén marqués. Ho va fer en una acció molt sorprenent i en l’oportunitat menys clara. Un tir de Míchel no va ser ben interceptat per Borja i la pilota va acabar entrant a la porteria d’Industrias. Aquest 2-1 va fer mal i va generar desconfiança en les files locals. Borja es va reposar tapant molt bé una jugada de Nem. Amb el partit ja en els seus últims cinc minuts, una falta va ser l’origen de l’empat. Mati Rosa dins de l’àrea va aprofitar una passada de César per a aconseguir el 2-2. Un temps mort de Xavi Closas , amb el rival molt més prop de la victòria, i l’atac de cinc a 2’54”, amb Povill de porter, van ser els últims moviment d’Industrias en un intent de guanyar el partit. En canvi l’expulsió per doble amonestació de Khalid, a 1’26” per a finalitzar l’encontre, va fer presagiar el pitjor. La inferioritat numèrica no va tenir efecte al marcador perquè Industrias Santa Coloma la va defensar bé concedint només una oportunitat clara desaprofitada per Mati Rosa.