Jaén Paraíso Interior
1

• 39’Ximbinha
  • 40’Ximbinha
  • 26’Dani Martín (p)

• Ramón

Industrias Santa Coloma va remuntar davant Jaén Paraíso Interior i va guanyar per fi a l’Olímpic de Badalona (2-1) gràcies a un doblet de Ximbinha en l’últim minut de partit. L’atac de cinc, amb el brasiler fent les funcions de porter, va permetre als colomencs fer-se amb una victòria molt treballada per acomiadar la temporada de la millor manera possible.

Es va acabar la Lliga i ho va fer amb el primer triomf d’Industrias Santa Coloma en la seva ‘nova casa’. Han hagut de passar 5 partits perquè el conjunt que dirigeix Óscar Redondo aconseguís sumar els tres punts a l’Olímpic de Badalona. I això que el rival no ho va posar gens fàcil. Jaén Paraíso Interior va buscar assegurar-se la sisena plaça i va estar a punt d’aconseguir-ho. En un partit igualat, en el qual els andalusos van tenir les millors oportunitats de gol, un penal en el segon temps els va donar un mínim avantatge que van saber defensar gairebé fins al xiulet final.

Amb un cinc inicial inèdit en el qual no estaven present cap dels quatre estrangers de la plantilla, Industrias Santa Coloma es va mostrar igual d’intens que el seu adversari, coneixedor que els enfrontaments amb els de Jaén es lliuren des del punt de vista físic. No obstant això a l’equip li va faltar una mica de profunditat malgrat l’efervescència d’Albert Cardona. Ni tan sols amb l’entrada d’homes de tall més ofensiu com Ximbinha, Pol, Thalles o Maico va millorar les seves prestacions en atac. En canvi els de Dani Rodríguez sense grans esforços van acumular ocasions per a avançar-se al marcador. Dani Martín i Campoy amb dues pilotes que es van estavellar al pal els que més a prop van estar sense oblidar un esperó dins de l’àrea de Míchel que Feixas va treure a córner fent gala de grans reflexos. Per part colomenca Maico va tenir la millor oportunitat.

A la segona part la bona arrencada local va tornar a xocar amb la dificultat per crear perill a la porteria que defensava Espíndola. Malgrat portar la iniciativa va ser Rafa López qui va poder inaugurar el marcador just abans que Verdejo fes caure a Míchel dins l’àrea i els col·legiats assenyalessin penal. Ho va transformar Dani Martín (0-1). Quedaven molts minuts per davant però va tornar a planejar a l’Olímpic de Badalona la sensació que es podria acabar la temporada sense veure a l’equip guanyar a casa. Albert Cardona després d’una deixada de cap de Maico, el propi Maico de tir creuat i Corso des de la mitjana distància ho van intentar sense encert. A 4’25” per al final Óscar Redondo va ordenar l’atac de cinc amb Ximbinha de porter. Industrias Santa Coloma va tirar de paciència i malgrat que els andalusos van poder sentenciar en alguna recuperació, a manca  d’1’20” va anotar Ximbinha l’empat i quan restaven 23″ va tornar a marcar des de la frontal de l’àrea. Remuntada i victòria.