• Menéndez Nistal
  • Vilas López
  • Lucao
  • Raúl

A lndustrias Santa Coloma se li continua negant la victòria a casa. La derrota contra Jimbee Cartagena (2-6) s’explica en la falta de contundència del nostre equip en les dues àrees, sobretot en una segona part amb un mal inici i un pèssim final.

Verdejo tracta de sorprendre amb un xut llunyà amb l’oposició de diferents adversaris

La falta de gol alimenta la dinàmica negativa en la qual s’ha instal·lat el conjunt de Xavi Closas en aquestes últimes setmanes. Industrias fa moltes coses bé però li penalitza la seva falta d’encert davant el marc contrari. Canviar aquest rumb passa inevitablement per atacar millor i evitar concessions enrere.

Els colomencs van comparèixer convençuts que era el dia però es van trobar amb els mateixos problemes accentuats per un rival, que a la seva qualitat individual, uneix una gran pegada. Els primers minuts, a diferència d’altres partits, es van prendre amb calma. A Jimbee Cartagena li va costar prendre el pols a l’encontre i Industrias Santa Coloma es va preocupar de no cometre errors grollers.

Ja amb la primera rotació en pista per part de tots dos equips, un mal balanç defensiu va permetre que Javi Mínguez guanyés una posició franca per a armar la cama i allunyar la pilota de l’abast de Borja amb un xut creuat i molt potent. El 0-1 va obtenir una rèplica immediata per part local. Khalid va recuperar una pilota en primera línia i va connectar amb Corso,  la rematada del qual va refusar Raúl. Minuts després va ser David Álvarez qui va malgastar un mà a mà davant el meta visitant. Els de Duda van reaccionar amb Lucao però no va poder superar a Borja en l’u contra u.

Els dos equips van arribar a les cinc faltes en el tram final d’aquest període. Van ser minuts de domini colomenc al qual només li va faltar una millor finalització. Motta va avisar amb un xut des de la mitja distància que Borja va treure amb una mà en una acció plena de reflexos. Verdejo ho va intentar també des de lluny però va ser Uri Santos qui va aconseguir perforar la porteria de Jimbee Cartagena. L’ala-tanca, el millor del partit, va aprofitar una passada en banda de Povill i amb un toc suau va superar a Raúl en la seva sortida. L’ 1-1 va donar pas a una altra ocasió de Verdejo que el meta visitant va rebutjar.

De retorn de vestuaris i amb el marcador igualat un gol molt afortunat de Jimbee Cartagena després d’un servei de banda va situar l’ 1-2. Només havien passat 51 segons. A Industrias li va passar factura. Javi Mínguez i Pablo Ramírez van voler furgar en la ferida però tots dos es van estavellar amb Borja. L’1-3, obra de Motta, en aprofitar un rebuig, el va poder ampliar Bebe amb un xut que es va anar al pal.

Amb el nostre equip molt tocat, un tir de Rufino va colpejar violentament contra el travesser quan mitja graderia ja cantava el gol. Aquesta jugada va activar als de Xavi Closas. David Peña va buscar en el segon pal a Povill que no va arribar per poc i el mateix Povill no va poder resoldre dins de l’àrea i prop de la línia de gol una bon passada d’Uri Santos que amb moltes dificultats Raúl va desbaratar en dos temps. La cinquena falta d’equip de Jimbee Cartagena, a 9’34” per al final, no va tenir transcendència. El criteri arbitral, com sol passar, va canviar. I un parell de faltes sobre jugadors locals no es van assenyalar.

Industrias va buscar el gol que li retornés al partit. Cardona va tenir una opció clara però no va poder superar a Raúl. En els minuts finals els visitants van tornar a colpejar. Pablo Ramírez en una acció aïllada va aconseguir l’1-4. Una altra vegada un rebuig que va caure als peus del rival. L’atac de cinc es va fer inevitable i Povill es va enfundar la samarreta de porter a 4’30” per al final. Cardona i Verdejo van disposar de dues ocasions per a retallar les distàncies. Industrias va cometre la cinquena falta d’equip. Una caiguda de Corso en la frontal de l’àrea no va ser xiulada com a falta i curiosament els de Duda van gaudir de l’únic 10 metres indicat pels àrbitres. Motta va signar l’1-5 amb un xut col·locat. Va respondre Verdejo anotant el 2-5 i va certificar la victòria visitant Lucao en una jugada individual fent el 2-6.