• Castillo López
  • Niel·lo
  • Fits
  • Raúl Gómez (R) 28'

Industrias Santa Coloma va treure bona nota davant Movistar Inter (1-1) i va sumar un punt, que bé van poder ser tres, superant en moltes fases del partit al seu oponent. Els de Xavi Closas no van mostrar signes de feblesa i es van sobreposar a l’error que va provocar el 0-1. Khalid es va redimir i va igualar un duel en el qual no es va mirar el rellotge i el marcador. Els dos porters es van exhibir i van deixar un resultat curt.

Gran partit de Corso, impecable en defensa

Els espectadors que es van reunir a les graderies del Pavelló Nou van gaudir d’un molt bon partit. El desenllaç del mateix segurament no va acontentar les parts per molt que tots dos tècnics coincidissin en sala de premsa: empat just.

Per als locals el repte era majúscul. Ficat de ple en la lluita per assegurar la permanència, la falta d’alguns peons, en el moment més important de la temporada, no va afectar el rendiment d’un equip que s’obstina, setmana rere setmana, a aconseguir el desitjat triomf que trenqui aquesta mala ratxa que li ve perseguint en aquest 2023.

En el primer temps, la pressió alta de Movistar Inter, va dificultar la sortida endreçada de la pilota. Industrias no va trobar l’esquena del seu adversari ben instal·lat en pista colomenca. En aquests minuts inicials tampoc va patir en defensa malgrat un avís de Rubi que va tirar fora en un mà a mà amb Borja. La primera adversitat va acabar en el 0-1. Una pèrdua en l’àrea i un ‘regal’ que Eric Martel no va desaprofitar. Arribat a l’equador, amb Rufino en plena combustió i David Peña actuant de revulsiu, es van equilibrar les forces malgrat la cinquena falta d’equip a gairebé 8 minuts per al descans. La insistència de Povill, amb dues ocasions, va ser l’avantsala a l’1-1 obra de Khalid. Un córner, una volea de David Peña, una pilota estavellada a la creueta i una pilota morta en la línia de gol que l’internacional marroquí va empènyer a la xarxa. La resposta visitant va arribar a través d’un 10 metres que Drahovský va enviar al pal. L’última oportunitat va ser per a Verdejo però tampoc va ajustar bé la seva rematada per a superar a Jesús García.

En el segon acte els de Xavi Closas, a diferència d’altres partits, van mantenir el to. Aquesta constància i aquesta despesa de forces representat en un magnífic Corso, van inclinar la pista del costat colomenc. Primer van ser Povill i Verdejo, després David Álvarez, de volea i al pal, una altra vegada David Álvarez en una llançament de falta i finalment, l’expulsió per vermella directa de Raúl Gómez que va interceptar amb les mans un clar contraatac local. La superioritat numèrica no va poder ser aprofitada malgrat que David Álvarez i David Peña van tenir ocasions per a desnivellar la balança. Els últims 10 minuts de partit van ser un intercanvi de cops en el qual els porters van sortir airosos. Verdejo i Povill per part d’Industrias, Eric Martel i Sepe per part d’Inter. Khalid va disposar d’una altra clara oportunitat que va tornar a repel·lir el pal i Pato se la va jugar amb l’atac de cinc amb Eric Martel fent les funcions de porter. Borja va evitar el segon gol visitant amb dues encertades intervencions a tirs d’Eric Martel i Drahovský. I Povill va poder marcar a porta buida a falta d’uns segons per a la conclusió.