Data10/03/2019 19:00
LlocPavelló Olímpic de Badalona
  • Cid Bragado
  • Gallo Suárez

Industrias Santa Coloma segueix sense perdre a l’Olímpic de Badalona. Segon empat i no contra qualsevol rival. Si en la seva estrena va haver de bregar amb l’equip més en forma fins a aquell moment de la Lliga, Osasuna Magna, en aquesta ocasió li aturà els peus a Movistar Inter. Els colomencs van demostrar capacitat de reacció i en un gran segon temps amb els gols d’Albert Cardona, Maico i Thalles van aconseguir un valuós punt.

Encara és ràpid per saber quina direcció prendrà la història que està teixint Industrias Santa Coloma amb la seva nova casa. El que sembla segur és que existeix una relació causa-efecte entre aquest escenari i el rendiment que ofereix el nostre equip. Per Badalona han passat dos dels millors equips de la categoria, Osasuna Magna (3r) i Movistar Inter (4t) i cap ha estat capaç de guanyar.

Aquesta tard nit a Industrias Santa Coloma li va tocar remar contra corrent durant molts minuts, sotmès al martell piló d’un adversari que va governar i va anar sumant ocasions de gol decidit a sumar els tres punts per la via ràpida. I això que en l’arrencada del partit van ser els locals els que van avisar primer amb una pilota al pal d’Albert Cardona. La rèplica de Ricardinho també es va estavellar contra el pal. Després Marcel, Gadeia, Rafael i Humberto ho van intentar però no van trobar el premi desitjat perquè Feixas estava decidit a ser un dels protagonistes del partit. Al marge de dues ‘excursions’ fora de l’àrea, el porter d’Industriass Santa Coloma es va convertir en un veritable mal de queixal per als jugadors de Movistar Inter.

Sense nervi al conjunt d’Óscar Redondo li va costar sortir de la seva parcel·la i amenaçar a Herrero. En canvi va saber treballar incansablement en defensa descomptant els minuts per a arribar al descans. No obstant això el 0-1, obra de Pola al segon pal després d’una magnífica assistència de Gadeia, va servir perquè almenys donés senyals de vida en atac amb Ximbinha com a principal estilet.

A la segona part Industrias Santa Coloma va castigar la falta de precisió dels madrilenys. Va buscar donar continuïtat a l’apuntat en els últims compassos del primer període. Amb obstinació en aquests primers minuts va atropellar al seu rival per empatar el partit. Una recuperació d’Uri Santos es va acabar convertint en una passada de gol i Albert Cardona va fer l’ 1-1. El ritme va ser alt i el partit va guanyar major intensitat. Les oportunitats es van succeir en un i un altre marc. Pola va fer el segon mentre Maico s’estrenava com a golejador en les files colomenques (2-2). Tot en un minut. Amb Movistar Inter aribant les cinc faltes d’equip, a 9’43” per al final, va arribar el 2-3 amb la signatura d’Humberto, dribling i rematada ràpida i rasa.

El partit es va trencar amb els locals més exposats, decidits a tornar a igualar, i un oponent amb el terreny adobat per tancar el marcador. Va arriscar Óscar Redondo amb Ximbinha com a porter al mateix temps que Daniel cometia la sisena falta. No va fer falta l’atac de cinc perquè Thalles, 19 anys, va assumir la responsabilitat de transformar un 10 metres. Ho va fer per a la felicitat de l’afició que va respondre com en el debut davant Osasuna Magna, i amb el 3-3 li va tocar el torn a Jesús Velasco que se la va jugar amb Rafa substituint a Herrero. A Movistar Inter només li interessava els tres punts. El nostre equip va sobreviure a l’assetjament i enderrocament amb Feixas com a únic protagonista, amb la aturada del partit en una rematada a boca de canó d’Humberto a 43 segons del final, i aliat amb el travesser en l’últim sospir.