• Maico
  • Thalles
  • Pol
  • Edu

Industriass Santa Coloma no va poder doblegar a Naturpellet Segovia que no va demostrar la seva condició de cuer al Pavelló Nou. A força d’ordre i treball defensiu va neutralitzar l’atac local. Als d’Óscar Redondo els va costar fabricar oportunitats de gol i el seu domini va resultar estèril. Els segovians per la seva banda no només van aconseguir respondre ràpid a l’1-0 que va signar Ximbinha sinó que a més van gaudir d’ocasions més clares. És el primer empat de la temporada del nostre equip.

Ximbinha va tornar a veure porteria

El gol de Ximbinha aquesta vegada no va ser suficient i la tercera victòria consecutiva que perseguia Industrias Santa Coloma es va escapar en un partit poc lúcid. Els locals no van tenir el seu dia i allunyats de la seva millor versió van topar contra un rival que va defensar bé i que fins i tot va poder fer més mal en les seves arribades a la porteria de Feixas.

A la primera part va avisar Verdejo en una acció d’estratègia però la seva rematada es va marxar desviada. També ho va intentar Pol però el seu tir el va refusar a córner Thiago Soares. Eren els primers minuts de partit i els colomencs complien amb el guió previst. Per Naturpellet Segovia va aparèixer Buitre per robar una pilota i rematar fora. La pilota era d’Industrias Santa Coloma però els visitants no van renunciar a sorprendre en accions puntuals d’Álvaro Quevedo i Iago Rodríguez que un inspirat Feixas es va encarregar de desbaratar. Superat l’equador d’aquesta primera meitat van arribar els gols del partit. Ximbinha amb una excel·lent volea va anotar per situar l’1-0. El més difícil semblava fett però l’alegria va durar molt poc. Buitre d’esperó va caçar una pilota en atac i una distracció defensiva el va habilitar davant Feixas per fer l’empat de rematada creuada. Els segovians posaven fi a una sequera golejadora que va durar 91 minuts. No va haver-hi reacció local mentre Pablo tornava a jugar després de molts mesos inactiu. Abans d’arribar al descans de nou Ximbinha i Buitre, aquest fregant el travesser, van poder trencar la igualtat.

A la segona part el partit es va enredar. Va sortir amb les idees més clares Naturpellet Segovia que va tenir dues clares ocasions en botes d’Edu, la seva pilota es va estavellar al pal, i Buitre. Els col·legiats van contribuir amb decisions estranyes, que no van agradar ni a un ni a un altre equip, i repartiment de targetes en un partit que realment va ser molt net. Sense el ritme adequat i sense la frescor mental d’altres jornades, l’ensurt ho va protagonitzar Buitre que va haver de retirar-se en llitera i amb collaret després de xocar amb Pol. El domini colomenc no va generar moltes situacions clares de gol i encara que el cansament dels segovians va permetre alguna aproximació perillosa, el nostre equip no va estar gens encertat en la finalització. Un punt que suma i que obliga a seguir lluitantt per una plaça per a la Copa d’Espanya.