• Moreno Reina
  • Peña Gómez
Van amonestar

Crònica

A Industrias Santa Coloma se li compliquen i molt les seves opcions de jugar la Copa d’Espanya després de la seva ensopegada davant Peñiscola Rehabmedic (1-3) en un partit resolt gràcies al major encert ofensiu del rival. El nostre equip va treballar incansablement però no va ser capaç de superar la defensa castellonenca. Són ja tres jornades consecutives sense guanyar. Una mala ratxa que coincideix amb el tram final de la primera volta i que penalitza les nostres aspiracions de ser a València.

La primera part va respondre a l’esperat: intensitat i màxima lluita per cada pilota. Va començar més entonat l’equip castellonenc que va prendre la iniciativa però sense crear ocasions. A una rematada fluixa de Xavi Cols va contestar Ximbinha posant a prova els reflexos de Molina. Cada acció atacant visitant tenia una resposta local. A mida que anava avançant el partit Industrias Santa Coloma va guanyar presència però l’equilibri va presidir aquests primers 20 minuts en gairebé totes les facetes del joc menys en la més important: el gol. Va caure del costat de Peñiscola Rehabmedic en una acció individual de Raúl Gomez que després d’una bona retallada va disparar des de la mitja distància per batre a Feixas a mitja sortida. Va poder empatar Industrias Santa Coloma en una violenta rematada de Maico que es va estavellar contra el travesser. Aquí va estar la diferència del primer temps i es mantindria en el segon període.

En la represa David Álvarez va poder empatar abans de complir-se el primer minut però el pal va tornar a jugar a favor dels interessos de Peníscola Rehabmedic. Uri Santos no va poder aprofitar el rebuig. El control era local però malgrat aquest ensurt inicial als visitants els va bastar l’ordre defensiu per frenar els atacs colomencs. L’escenari es va tornar ideal quan els de Juanlu Alonso van assestar dos cops en només dos minuts que van deixar el partit fora de l’abast d’Industrias. Rubén Orzáez i Isi van col·locar un 0-3 que va ser impossible de remuntar. L’atac de cinc amb Corso de porter només va servir després de 6 intents perquè Ximbinha marqués d’esperó a manca d’ 1 minut per a la conclusió.