• Carrasco
  • Mario (R) 1'
  • Charly (AA - R) 37'
  • Christian Povea (R) 37'

Industrias Santa Coloma s’abona a l’empat en aquesta segona part del campionat, el tercer en quatre partits i per idèntic marcador (2-2), i se li continua negant la victòria a casa. Aquesta nit contra el Betis no va donar amb la tecla i encara que va flirtejar amb la derrota va poder al final emportar-se els tres punts. Doblet de Verdejo i tres expulsats: Mario pels colomencs i Christian Povea i Charly pels andalusos. Cap dels dos equips va saber aprofitar la superioritat numèrica.

Verdejo va marcar dos gols, un de penal, que van servir per empatar

Només havien transcorregut deu segons quan una passada de Mario, interceptat per Piqueras, va obligar el porter d’Industrias Santa Coloma a tocar la pilota amb la mà fora de l’àrea per evitar el primer gol del partit. La conseqüència no va poder ser pitjor per als interessos locals: vermella directa i falta perillosa a la frontal de l’àrea. Un contratemps seriós que va marcar els primers minuts de l’encontre. Del llançament de falta no va treure res en clar el Betis que tampoc va saber com fer mal amb un home més sobre la pista. Industrias va sobreviure a aquests dos minuts i amb igualtat numèrica va naufragar. No va tenir la pilota i es va veure superat per un Betis que va acumular amb Piqueras, Eric Pérez, Raúl Jiménez i Lin fins a quatre oportunitats per a avançar-se al marcador.

El nostre equip va estar desconegut en aquest tram inicial. Va donar senyals de vida en atac a través de David Álvarez i Nil. Va ser Verdejo, en una acció plena d’oportunisme, el que va establir el 1-0. Va variar el guió del partit. Una recuperació de Nil que va combinar amb Khalid podia haver acabat en el segon gol però Sarmiento ho va evitar davant Uri Santos. El rival va aconseguir les cinc faltes d’equip a falta de 7’06” i Cardona va estar a punt d’ampliar la diferència a pilota aturada. Povill va posar a prova de nou a Sarmiento mentre Verdejo no va aconseguir superar a Raúl Sánchez en un 10 metres.

En els últims minuts d’aquesta primera meitat els de Xavi Closas van sumar la cinquena falta i van encaixar un gol. Eric Pérez en un bon moviment d’esquena a la porteria, es va procurar angle per al txut i va aconseguir batre a Borja. El 1-1 va obtenir una resposta immediata amb ocasions per a Povill, Khalid i una última de cap de Verdejo.

En la segona meitat va avisar David Peña en una incursió per la banda amb un tir que es va anar fora. Khalid va estavellar una pilota al pal després d’una assistència de Verdejo mentre Borja en l’altre marc va desbaratar diverses accions atacants del rival, la més clara per a Eric Pérez que va buscar driblar al porter que li va treure de manera nítida la pilota.

Industrias va estar durant molts minuts exposat, sense saber com canviar el signe del partit i sense fer valer el seu joc associatiu. L’equip lluny de la seva millor versió va tornar a rebre un altre cop. Raúl Jiménez en una gran acció individual es va plantar davant Borja i va sortejar la seva sortida per a signar el 1-2. Un temps mort de Xavi Closas i l’atac de cinc amb Povill de porter, a manca de cinc minuts perquè el duel arribés a la fi, ens va oferir un altre escenari. David Peña, Nil i Verdejo no van encertar davant Sarmiento i va ser David Álvarez el que propiciés la jugada que va acabar amb el penal de l’empat. Un robatori de pilota, una posterior falta, una llei de l’avantatge i una caiguda de Khalid quan es disposava a marcar a porteria buida. La pena màxima assenyalada pels àrbitres va tenir diverses víctimes: Christian Povea va veure la vermella directa i Charly la segona groga. Dos expulsats en el conjunt bètic i un gol anotat per Verdejo des dels 6 metres.

Amb el 2-2 el conjunt andalús va recuperar un jugador. I tal com va passar amb el Betis al principi del partit, Industrias tampoc va poder aprofitar la superioritat numèrica durant dos minuts per desfer la igualada. L’última ocasió va ser per als de Bruno García però Lin, quan restaven 11”, i amb la porteria desprotegida pel canvi de porter, va xutar alt.