• Lolo
  • Abbasi
  • Lemine
  • Solano

Industrias Santa Coloma es va quedar sense Copa d’Espanya. En un partit en el qual mai va especular i en el que es va mostrar molt ambiciós va acabar perdent davant Viña Albali Valdepeñas (3-4) quan va estar més a prop de la victòria que el seu propi rival. Malgrat els gols de David Peña, Povill i Verdejo la remuntada no va ser possible i la major efectivitat visitant va acabar per decantar la balança a pesar que els colomencs van xutar 29 vegades entre els tres pals per 17 del seu oponent.

Verdejo marcó un gol pero no le alcanzó al equipo para ganar

L’equip va sortir desacomplexat malgrat no poder comptar amb dos dels seus millors homes: Corso i David Álvarez. Una espectacular xilena de l’iranià Abbasi va deixar ben clar quines eren les intencions de Viña Albali Valdepeñas des del xiulet inicial. David Peña va replicar amb un primer xut que es va anar fora davant Edu. La segona arribada dels visitants va acabar en el primer gol del partit. Bateria va aconseguir superar a Mario en la seva sortida malgrat l’oposició de Khalid. Claudino i Lolo van gaudir d’una doble ocasió en els millors minuts dels vinaters. Amb Verdejo i Nil provant sort des de la mitja distància els colomencs es van fer amb la pilota i per tant amb la iniciativa. Nil va buscar la passada al segon pal i Povill no va arribar per molt poc. Rafa Rato també ho va intentar fins que els àrbitres van cobrar protagonisme. Una decisió errònia va ser l’origen del segon gol dels de Valdepeñas. Un servei de banda clarament favorable a Industrias va acabar per convertir-se en pilota per als de David Ramos. La pissarra va funcionar i Solano va ampliar la diferència: 0-2.

Va tractar de reaccionar l’equip local i Cardona es va mostrar especialment actiu amb el xut exterior. A pilota aturada també va estar a punt de marcar. Uri Santos va habilitar amb un servei lateral i el ‘Pirata’ no va encertar a empènyer la pilota sobre la línia de meta. En una altra estratègia el pal es va interposar entre Verdejo i el gol. El resultat era enganyós. Solano va estar a punt de fer el tercer que va salvar Mario i Verdejo va estavellar un xut al travesser. En una transició ràpida Matheus Preá no va poder sortejar a Mario que va refusar amb la cara i Bateria amb una rematada col·locada va tornar a posar a prova al porter local. Les últimes accions perilloses d’aquest període van ser per a Industrias amb Khalid i Povill com a protagonistes. En aquesta primera part el juvenil Niel·lo va debutar participant en una rotació.

La segona part va accentuar la tendència que havia descrit els últims minuts del primer temps. L’equip va ocupar bé la pista, va ser molt intens i va dominar amb claredat jugant gairebé sempre en la pista del rival. Povill va obligar a Edu a desviar a córner i posteriorment Nil va xutar creuat. Industrias va avisar encara que va ser el conjunt castellà-manxec qui va tenir l’oportunitat més clara en aquests primers minuts de la represa. Lolo es va topar amb el travesser. A partir d’aquí el partit només va tenir una direcció amb sortides esporàdiques de Viña Albali Valdepeñas. David Peña, Khalid de volea i Rufino en el segon pal fins que una jugada del propi Khalid va acabar en un xut que va sorprendre a Edu, la pilota va quedar franca perquè David Peña només hagués d’empènyar-la a la xarxa. El 1-2 va donar pas a una doble ocasió d’Uri Santos i Nil que va enviar la pilota a la creueta. La resposta dels visitants es va limitar a un parell de tirs exteriors d’Abbasi i Rafa Rato. Va arribar l’empat obra de Povill que va desviar una pilota impulsada per Nil. Amb els visitants sotmesos per Industrias una jugada aïllada va permetre a Lolo de xut molt col·locat establir el 2-3. Després de fer el més difícil va tocar començar de nou. El nostre equip no va baixar les revolucions i ho va intentar amb Uri Santos i Verdejo. Un altre travesser, aquesta vegada de Bateria després de combinar amb Matheus Preá, no va espantar al conjunt de Xavi Closas. Nil en una falta va poder fer l’empat però va haver de ser amb Povill de porter i atac de cinc quan Verdejo va aconseguir igualar. Amb el rival desorientat, Nil va tenir un mà a mà davant Edu que el meta portuguès va desbaratar. I amb l’equip bolcat i convençut que la remuntada era possible va arribar l’acció desgraciada del partit. Nil va xutar i la pilota va sortir repel·lida pel pal, Cardona la va recollir i Edu va evitar que aquesta rematada entrés en la seva porteria. Bateria molt escorat no s’ho va pensar dues vegades i després de controlar va anotar des d’uns 38 metres sense que Nil com a últim home pogués evitar-ho.