• Ropero Lara
Van amonestar
  • David

Crònica

Industrias Santa Coloma no va poder puntuar a la Salobreja i suma una temporada més sense guanyar a Jaén Paraíso Interior a la seva pista. El nostre equip es va refer d’un mal inici de partit i quan es va posar per davantal marcador una reacció fulgurant dels locals encapçalada per Carlitos, autor de tres gols, va tirar per terra la feina dels colomencs que van fregar l’empat amb l’atac de cinc.

Encaixar aviat o en els primers minuts de partit en una pista tan exigent era una de les consignes que segurament van rebre els jugadors durant la setmana. I un gol de Michel als 3 minuts va posar a prova a Industrias Santa Coloma que va saber remar contra corrent i que de la mà de Well va reaccionar amb determinació. Fins a tres ocasions va tenir el brasiler per empatar i en les tres va aparèixer Fabio per a evitar el 1-1. Els de Dani Rodríguez, sempre molt intensos, van arribar a les cinc faltes d’equip en el minut 12. Un fet que va ser aprofitat per Industrias que va aconseguir igualar el partit gràcies a un gol de David que va resoldre amb perfecció un mà a mà amb el porter madrileny. La igualtat al marcador era un just premi per al conjunt d’Óscar Redondo. Abans d’arribar al descans Dani Martín va poder desnivellar la balança però Feixas va intervenir encertadament.

La segona part va començar amb una altra oportunitat de Michel que de nou als 3 minuts va estar a punt d’aconseguir el 2-1. No obstant això aquesta acció va ser l’avantsala de la fase més espectacular del partit amb la consecució de 4 gols, 2 per a cada equip, i diferents alternatives al marcador. El 1-2 de David a la sortida d’un córner va originar una reacció fulgurant dels locals que segons després a través de Bingyoba restablia la igualtat. Del 2-2, sense temps per a gairebé res, es va passar al 3-2 obra de Carlitos. L’aparició del golejador de Jaén Paraíso Interior seria letal per als interessos d’Industrias Santa Coloma que a través de Verdejo, va aconseguir un nou empat (3-3). Tot això en 3 minuts de bogeria. Bingyoba al pal i una gran ocasió d’Antonio Pérez que Feixas va desbaratar, van poder donar-li avantatge als andalusos. Va ser la connexió Alan Brandi-Carlitos la que finalment va acabar per decantar el partit. L’argentí assistint i el gadità definint per a convertir-se en el ‘pichichi’ de Primera Divisió. En un minut (32 i 33), 5-3. La sortida de Sepe com a porter a 4’25” va tenir l’efecte esperat. En la primera jugada d’atac de cinc el propi Sepe va signar el 5-4. Verdejo va estar a punt per dues vegades de fer l’empat però Fabio ho va impedir i Michel, que havia obert el marcador es va encarregar també de tancar-lo a 2 segons per al xiulet final i situar el 6-4 definitiu.