• Jorge Moreno
  • Javier Moreno
  • Dani Rodríguez (entrenador)
  • Javi Rodríguez (entrenador)

Industrias Santa Coloma va guanyar on ningú ho havia fet en aquesta Lliga fins al moment. La victòria davant Jaén Paraíso Interior a l’Olivo Arena (1-2), amb gols de Cardona i Rufino, permet al nostre equip iniciar amb bon peu la segona volta del campionat.

Primera visita a l’Olivo Arena i estrena amb victòria

El rival d’aquesta nit havia sumat 7 victòries en 7 partits jugats en la seva pista. Industrias Santa Coloma visitava per primera vegada l’Olivo Arena i en la seva estrena es va endur tres punts molt treballats. Els gols de Cardona, el quart en les últimes tres jornades, i de Rufino, el primer de la Lliga, tots dos al final de cada període, van materialitzar un triomf que col·loca al nostre equip una mica més prop del seu objectiu: ser entre els vuit primers.

Immillorable targeta de presentació per a aquest segon tram de la temporada. I és que Industrias va buscar des del minut 1 la victòria. Va començar bé, dominant i acostant-se amb perill a la porteria local fins al punt que per a sacsejar-se aquest control, el meta Henrique va haver d’incorporar-se a l’atac amb unes quantes conduccions. Aquest moviment va generar dubtes en les nostres files i Jaén va passar a portar la iniciativa acumulant ocasions per mediació de Jorge Santos, Alan Brandi i Aicardo.

La resposta per part colomenca la van donar David Peña, va detenir Henrique, i Drahovský que no va arribar per molt poc a una pilota al segon pal de Corso. La cinquena falta d’equip d’Industrias que va suposar la groga per a Borja va obligar a un temps mort de Javi Rodríguez. L’atac de cinc amb Corso de porter ens va protegir d’una sisena falta i va desactivar a un animat Jaén. Una recuperació de Cardona en primera línia i un posterior xut sec des de la frontal va significar el 0-1 just abans d’arribar al descans.

La segona part no va començar bé. Un error defensiu va deixar a Míchel en un mà a mà amb Borja i va situar el 1-1 al marcador. L’empat no va tenir un efecte intimidatori entre els nostres jugadors. Khalid, Corso, Cardona, David Álvarez i Uri Santos van gaudir d’oportunitats per a tornar a cobrar avantatge. Els minuts van passar i de nou Javi Rodríguez va utilitzar l’atac de cinc en la recta final de l’encontre. No obstant això va ser en un ràpida transició quan els colomencs van trobar premi a la seva insistència. Rufino des de la dreta va batre a Henrique i va situar el 1-2 amb poc temps perquè el nostre rival pogués reaccionar. Els andalusos van jugar amb Mauricio de porter i van tenir una opció per a igualar però Dani Martin no va arribar a una passada d’Alan Brandi en el segon pal.