:
3

• 9’Jordi Campoy
  • 15’Chino
  • 20’Iago Míguez (pp)
  • 26’Chino
  • 30’Jordi Campoy
  • 38’Chino
  • 13’Ximbinha
  • 30’Ximbinha
  • 38’Iago Míguez

• Ari

Una temporada més La Salobreja es converteix en feu inexpugnable per a Catgas Energia. Aquesta tarda el nostre equip ha patit la seva quarta derrota en cinc visites. En un partit marcat pels errors defensius i l’escassa profunditat de banqueta, els colomencs arribaran al derbi sense saber el que és guanyar a la Lliga.

La victòria de Jaén Paraíso Interior va ser inapel·lable (6-3) i en ella van participar fins a 11 jugadors. En aquesta actuació coral es va sustentar el bon partit dels locals i des d’aquí es va edificar la seva superioritat. Va ser una de les grans diferències respecte a Catgas Energia que només va poder utilitzar 8 jugadors, descartats Pol Pacheco i Javi Rodríguez, el primer per molèsties en un quàdriceps i el segon per precaució.

Els andalusos van jugar amb una pressió alta des del primer minut i fruit de la mateixa van arribar les primeres ocasions que un inspirat Cristian va anul·lar. Els de Santa Coloma van trigar a arribar a la porteria de Didac i abans que s’inaugurés el marcador, Ari i Juan Carlos van disposar de dues clares opcions. Una acció de Dani Martín mal defensada va permetre a Jaén Paraíso Interior, a través de Jordi Campoy, posar l’1-0 ( 9’) i encara que Catgas Energia va reaccionar bé i va igualar en una jugada d’estratègia (córner) per mediació de Ximbinha(13’), els homes de Dani Rodríguez es van marxar al vestidor amb un avantatge tranquil·litzador gràcies a Chino (15’) i a una jugada desafortunada de Iago Míguez que en pròpia porteria va situar el 3-1 a 49” per al descans.

La sortida de Catgas Energia a la segona meitat va ser òptima. A través de la possessió l’equip va tenir uns minuts en els quals va ser molt reconeixible fins i tot una altra cop Juan Carlos va poder escurçar les distàncies. Però del possible 3-2 es va passar a un 4-1 en la primera oportunitat de gol que van tenir els locals. De nou Chino (25’). I amb el 4-1 va arribar la pitjor fase del partit pels colomencs que en una altra errada clamorosa a la sortida d’una pilota van possibilitar que Jordi Campoy signés el 5-1 que deixava gairebé sentenciat el partit a 10 minuts per al final. Els gols de Ximbinha (33’) aprofitant un regal de David Ruiz, i de Iago Míguez (38’) van acabar per maquillar un marcador que va tancar el golejador de la tarda, Chino (38’), i que ja no es mouria malgrat que Ari es va enfundar l’elàstica de porter i es van jugar els últims compassos del partit atacant de cinc.