LlocOlivo Arena
  • Carrión Álvarez
  • González Moreta
  • Menzeguez

Industrias Santa Coloma va cedir en la seva visita a Jaén (3-2) en un duel igualat que es va decidir per la major pegada local. Els andalusos van arribar a dominar 3-0 però en el tram final i amb atac de cinc el nostre equip va estar a punt d’empatar el partit. Povill i Cardona van anotar per part colomenca.

Verdejo controla la pilota davant Attos

Segon partit de Lliga i segona derrota, i com va passar en la primera jornada, a Industrias Santa Coloma li va faltar temps per a acabar de remuntar un encontré equilibrat quant a la possessió de la pilota i les oportunitats.

Els primers minuts es van caracteritzar per l’absència d’ocasions de gol. Un xut llunyà d’Alan Brandi i un parell d’aproximacions de Povill va ser el més destacable. El domini va ser altern i Khalid, en un mà a mà amb Álex, va disposar de la primera opció clara d’inaugurar el marcador. El partit va girar a favor de Jaén Paraíso Interior després d’un gol anul·lat a Verdejo molt protestat pels nostres jugadors. Es va passar del possible 0-1 al 1-0 obra de Míchel a la sortida d’un córner. La volea després d’impactar en el parquet va superar a Mario que havia estrenat titularitat. Povill i David Álvarez van poder empatar i Khalid va tornar a malgastar un altre un contra un davant Álex després de robar una pilota. Només Míchel per part dels de Jaén li va donar feina a Mario. Una pèrdua de pilota va permetre a Chino assestar un altre cop a Industrias signant el 2-0 abans d’arribar al descans. Uri Santos va poder retallar les distàncies però no va definir bé davant el meta local i es va arribar a l’entreacte.

Després del pas dels jugadors per vestuaris la segona part no es va apartar molt del vist en els primers 20 minutos. Borja va suplir a Mario i d’ell va ser la primera ocasió colomenca. Una incursió per banda creuant la divisòria li va deixar en una òptima situació per a provar el xut. Alex va respondre amb una excel·lent parada. Cardona tampoc va poder superar la sortida d’Álex en una altra bona ocasió per als de Xavi Closas. El conjunt andalús va necessitar molt poc per a fer mal. Ho va intentar Mati Rosa però Borja va refusar i Aicardo a la sortida d’un altre córner i des de la llarga distància va sorprendre el porter d’Industrias per a fer el 3-0. Tot seguit César va estar a punt de fer el quart. El resultat no es corresponia al vist sobre la pista però l’eficàcia de Jaén Paraíso Interior va marcar la diferència. Cardona va insistir però el seu xut es va anar alt just abans que el tècnic d’Industrias es decidís per l’atac de cinc.

A falta de 5’54” David Peña es va posar la samarreta de porter i els nostres van tornar al partit. Va avisar Verdejo en la primera circulació de pilota, van marcar Povill i Cardona en poc menys de 90 segons i David Peña a molt poc per al final va estar a punt de fer l’empat. Els tres punts es van quedar en l’Olivo Arena.