LlocPalacio de los Deportes de Cartagena
  • Jesús
  • Eka
  • Well
  • Duda (roja directa 33')

Industrias Santa Coloma va perdre davant Jimbee Cartagena (5-2) víctima de la fatalitat amb el gol en pròpia porteria de Corso, quan el marcador era d’empat, i condicionat per un pèssim arbitratge. La segona part dels colomencs va merèixer més premi i el resultat final, del tot enganyós, no pot entelar de cap manera el bon partit del nostre equip. Aquesta ha de ser la línia a seguir.

Juanpi protegeix la pilota davant Albert Cardona i amb Feixas molt atent

Industrias Santa Coloma allarga una jornada més, la seva sequera lluny del Olímpic de Badalona. El conjunt que actualment entrena Javi Rodríguez no puntua fora des del passat 18 d’octubre quan va empatar a la pista de Viña Albali Valdepeñas (2-2).

La primera meitat va tenir una única  direcció. Jimbee Cartagena va anar de menys a més i quan va prendre la iniciativa va posar en serioses dificultats la defensa visitant. A més als colomencs els va costar aparèixer en posicions atacants avantatjoses perquè els va durar molt poc la pilota. Davant l’absència de perill i a mesura que van avançar els minuts els de Cartagena van trobar en Mellado al seu millor referent. L’un contra un del murcià es va convertir en un problema i alhora en la millor manera de posar a prova a Feixas que va estar impecable en els tirs des de la mitjana distància. Les aturades de mèrit del nostre porter no van poder frenar el gol que va anotar Fernández a la sortida d’un córner. Un clar error en la marca i un regal que no va desaprofitar el màxim realitzador de Jimbee Cartagena. La reacció colomenca es va quedar a mig camí. Una mà d’Attos en l’àrea no castigada i una jugada-excursió de Feixas que després de tocar en Well es va estavellar al pal, va ser el més destacat en el balanç ofensiu.

En la segona part tot va ser molt diferent. El pas per vestuaris li va anar  molt bé al nostre equip i amb una marxa més, Indusrias Santa Coloma va posar setge a la porteria de Rául. Les intervencions del meta local, gairebé inèdit en els primers 20 minuts, eren un signe evident que el partit havia pres un altre rumb. Llavors es va produir una jugada que va poder ser clau. El criteri de la parella formada per Bustos Caparrós i Ramos Marín a l’hora de castigar les mans en l’àrea, no va ser el mateix en la primera meitat amb Attos que en aquest segon període amb Well. El penal llançat per Eka i detingut per Feixas va donar pas a l’expulsió de Raúl per doble groga per culpa d’una sortida a destemps sobre Albert Cardona i la seva posterior caiguda. Industrias no va aprofitar la superioritat numèrica i just en el moment en què els locals van recuperar el cinquè jugador, Albert Cardona va empènyer a la xarxa en el segon pal un tir creuat de Bruno Petry. Un gol que va fer molt de mal als de Cartagena. Van ser els millors minuts del nostre equip que en una contra conduïda per David va acabar per capgirar al marcador amb una bona definició de Verdejo. No obstant això un minut després una falta ben executada va rescatar a Jimbee Cartagena que va igualar el partit gràcies a l’encert d’Attos.

Amb l’empat (2-2) l’encontre va entrar en el desconcert provocat per les inexplicables decisions arbitrals. Totes van afavorir als locals que van disposar de tres 10 metres per a avançar-se al marcador i que sempre van topar amb un excels Feixas. Fins i tot Duda va acabar expulsat (vermella directa) per les seves protestes als col·legiats. En el tram final Jimbee Cartagena va utilitzar l’atac de cinc i en la seva primera acció va treure el màxim profit. Corso en el seu intent de tallar una pilota el va introduir en el seu propi marc. El factor sort li donava també l’esquena a Industrias Santa Coloma en el moment més inoportú. I l’últim intent per aconseguir un empat, que hagués estat més que merescut, va acabar amb una golejada enganyosa per culpa de dos gols més que es van aconseguir després de dues pèrdues, quan Feixas ja no estava a la porteria, perquè Javi Rodríguez havia ordenat l’atac de cinc.